Primavara se numara… asteniile

Resimtiti deja o stare de oboseala si faceti fata, din ce in ce mai greu, obligatiilor profesionale ? Explicatia este simpla: va confruntati cu semnele asteniei de primavara. Trecerea brusca de la vremea deosebit de rece la cea calda-cum s-a intamplat in ultimele zile- declanseaza diverse tipuri de astenie, cu efecte asupra starii psihice, fizice, intelectuale si sexuale. Practic, astenia reprezinta o slabire generala a organismului, pe fondul careia se instaleaza multiple insuficiente functionale. Pentru a diminua cat mai mult efectele unei astfel de stari si, mai ales, pentru a grabi depasirea ei, iata o formula naturista propusa de specialisti. Administrate timp de o luna si jumatate, urmatoarele produse va ajuta sa va regasiti tonusul si energia:
* Ginseng – sub forma de capsule (pudra microionizata). Se vor lua dimineata, inainte de micul dejun si cu o jumatate de ora inainte de pranz), timp de doua saptamani, 3 grame pe zi, iar apoi, alte patru saptamani, cate 2g/zi.
* Polen – 2 grame pe zi dizolvate intr-un pahar mare de apa sau, mai bine, intr-un pahar cu suc de fructe proaspete, indulcit cu miere. Se bea dimineata.
* Magneziu – 300 mg/zi. Capsulele se iau dimineata, in timpul micului dejun, si la pranz.
O alimentatie bazata pe fructe si legume, asociata cu plimbarile in aer liber, contribuie, de asemenea, la regasirea echilibrului fizic si psihic.