Dragi cititori,

Acest spatiu de pagina va apartine. Aici isi vor gasi loc punctele dumneavoastra de vedere in legatura cu ceea ce va framanta, va nemultumeste, va ingrijoreaza, ati dori schimbat sau credeti ca merita apreciat.

Dezgust si scarba…

Ce se intampla acum pe scena politica este demn de “dezgustul si scarba cetatenilor”. Daca acum cateva luni, evenimentele politice suscitau interesul oricarui om de rand, acum acesta este preocupat mai mult de scumpirea obsesiva a alimentelor pe care trebuie sa le puna pe masa, de medicamentele compensate si gratuite pe care nu le mai gaseste in farmacii, de facturile care cresc, precum aluatul minune, de la o luna la alta si de birurile care apar peste noapte…
Si politicienii ce fac? Dau legi pe care apoi le abroga, se contrazic intre ei desi fac parte din acelasi partid, se invinovatesc unii pe altii pentru chestiuni inchipuite… Si, mai trist, nu inteleg si chiar rad de necazurile noastre, se incapataneaza s-o tina pe a lor si sa se certe pana la absurd pe lucruri de nimic. Mi-e scarba!
Damian Nicolae, Str. Cameliei, cartier Nord, Ploiesti