Asa D.A. – PLASA !

PSD a inceput, ieri, o campanie publica extrem de agresiva la adresa Aliantei D.A., la 500 de zile de guvernare. Tonul l-a dat, la Bucuresti, liderul PSD, Mircea Geoana, urmarit in transmisie directa, la televizor, de membrii filialelor social-democrate. “De azi, PSD spune clar si raspicat, Alianta a esuat si trebuie sa plece”. Apoi, in intreaga tara, oamenii au fost scosi in strada la miting impotriva Guvernului Tariceanu.

* In “Parcul Foamei”, din Ploiesti, s-a strigat: JOS GUVERNUL !

Puterea nu se sperie de ofensiva rosie

Alianta nu s-a declarat impresionata de mobilizarea social-democrata. Reactiile au aparut imediat: „Partidul Social Democrat minte cu cifre, iar Mircea Geoana seamana cu un patefon stricat” – spun liderii liberali si democrati.
Liderul Grupului Parlamentar al Aliantei din Senat, Puiu Hasotti crede ca PSD nu este in masura sa critice actuala guvernare: „Romanii nu pot uita ca guvernarea PSD-ista a insemnat hotie, minciuna si coruptie, actiuni care sunt practic sinonime cu tradarea interesului national. PSD a mintit, minte si va minti cu cifre cu o maxima dezinvoltura”. Vicepresedintele Partidului Democrat, Cezar Preda, vede in discursul lui Mircea Geoana o incercare de a minimiza rezultatele Aliantei.