Dragi cititori,

Acest spatiu de pagina va apartine. Aici isi vor gasi loc punctele dumneavoastra de vedere in legatura cu ceea ce va framanta, va nemultumeste, va ingrijoreaza, ati dori schimbat sau credeti ca merita apreciat.

Statul permite discriminarea intre pensionari

Consider ca statul permite inca o discriminare strigatoare la cer intre pensionari. Desi Ministerul Transporturilor, prin Compania Nationala de Cai Ferate, are o datorie de ordinul sutelor de miliarde de lei catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Ministerul Sanatatii „le face o favoare” pensionarilor CFR oferindu-le medicamente compensate in mod continuu. Nu am nimic cu cei care au lucrat in Transporturi, din pacate, insa, cred ca si noi, ceilalti pensionari, am lucrat din greu. Asa ca nu inteleg de ce doar noi trebuie sa ne ingramadim la cozi uriase, la inceputul lunii, pentru a reusi sa ne luam medicamentele gratuite si compensate?
Sa fie adevarat ca, pentru a beneficia de avantaje in sistemul medical, din nefericire ca in multe alte situatii, trebuie sa nu iti achiti datoriile?
Mihai Todirascu, Str. Cameliei, Nord, Ploiesti