Coloana premierului Tariceanu – implicata intr-un accident
Coloana oficiala in care se afla premierul Calin Popescu Tariceanu si ministrii care il insotesc in vizita oficiala pe care o efectueaza in Spania a fost implicata intr-un accident de circulatie. Masina in care se afla premierul nu a fost avariata. A fost afectat usor autoturismul in care se afla ministrul Economiei, Codrut Seres. Acesta nu a fost ranit.
Accidentul a fost produs din vina unui alt sofer care a ignorat avertizarile sonore si luminoase ale echipajului de politie care insotea coloana oficiala.
Autocar prabusit peste calea ferata
Cel putin 20 de persoane au fost ranite in urma prabusirii unui autocar de la patru metri inaltime, peste calea ferata. Accidentul s-a produs la intrarea in Dumbravita din judetul Brasov.
Soferul vechiculului a pierdut controlul volanului, iar masina a iesit de pe sosea. Conducatorul auto s-a ales doar cu cateva zgarieturi.
In autocar se aflau aproximativ 50 de persoane. Majoritatea erau localnici, care se intorceau de la lucru sau de la scoala. Autobuzul facea zilnic curse intre Brasov si Dumbravita.