Bulevardul Independentei ramane inchis

Regia Autonoma de Transport Public Ploiesti aduce la cunostinta cetatenilor ca si pe durata lunii septembrie, in zilele de sambata si duminica, Bulevardul Independentei va fi inchis circulatiei rutiere. Astfel, in aceste zile autoturismele si mijloacele de transport in comun vor circula, ca si pana acum, pe perioada de vara, respectiv folosind rutele ocolitoare pe strazile Bobalna si Democratiei. Restrictia va inceta la 1 octombrie a.c.

Pretul petrolului continua sa scada

Combustibilul era tranzactionat, ieri, la bursa din New York, cu 66,79 de dolari pe baril. Aceasta a reprezentat cea mai scazuta cotatie inregistrata din luna aprilie. Si pe piata londoneza pretul petrolului a scazut cu 49 centi, la 66,04 dolari pe baril.

Viceguvernator chinez la Ploiesti

Ieri, prefectul judetului Prahova a primit o delegatie oficiala din China, condusa de Wang Limin, viceguvernatorul Provinciei Heilongjiang. In cadrul intalnirii au fost discutate modalitatile de intarire a legaturilor administrative, a schimburilor comerciale, reciproc avantajoase dintre judetul Prahova si provincia Heilongjiang, regiuni care inca din anul 1992 au stabilit relatii de infratire.
In acelasi cadru, cele doua parti au apreciat ca apropiata aderare a Romaniei la Uniunea Europeana creeaza noi oportunitati de cooperare in Prahova, pentru oamenii de afaceri chinezi.
Delegatia chineza s-a deplasat si la sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova, unde, de asemenea, au fost evidentiate raporturile fratesti dintre judetul nostru si provincia Heilongjiang, perspectiva tot mai buna a acestor relatii.