Castigi orice-ai face !

Multi dintre ascultatorii de pe 99.2 FM au “spart” vitrinele Radio Prahova, au luat de-acolo televizoare color, weekenduri la munte, parfumuri, telefoane mobile, DVD Playere, si au plecat fericiti acasa sa profite de ce-au castigat.
Catre alti ascultatori s-a revarsat, din vitrinele Radio Prahova, bere. Multa bere. Si racoritoare. Racoritoare pentru ultima suta de metri a sezonului cald.
Au fost diferiti concurenti care se pregatesc acum pentru concertul lui Tiesto de pe 1 decembrie, fiindca Radio Prahova le-a dat bilete la cel mai tare eveniment de clubbing din Romania anului 2007.
La Radio Prahova ploua in continuare cu premii si cu cele mai tari hituri ale momentului! Daca vrei muzica!
Incearca si tu, ca, pana pe 29 octombrie, ai numai de castigat! Iar atunci, in ultima zi de “ploaie”, iti poate pica din cer un ATV supermeserias! Pe langa tot ce-ai putea castiga inainte, normal!
Atat ai de facut: sa trimiti un SMS cu tarif normal la 0729.50.77.40 sau un mail la sparge@rph.ro , cu textul: Radio Prahova. Apoi, DJii nostri te-ar putea suna cand ti-o fi lumea mai draga. Iar tie ti-e lumea draga in fiecare zi, este?
Sefa “Spargatorilor de Radio”, pana acum, se numeste Nicoleta Neacsu, are 26 de ani, e din Ploiesti si e deja prinsa in cursa pentru ATV.
Din vitrina sparta, si-a ales cifra 9. Cea mai norocoasa in primii 26 de ani din viata ei. Iar calculatorul a spart pentru ea un 9 cu totul si cu totul deosebit! Premiul: un laptop de zeci de milioane!
La noi, dragostea pentru ATV trece prin laptop. Intra in joc, amuza-te la greu si castiga usor! Pentru ca la Radio Prahova, castigi orice-ai face!
Daca vrei radio!