„La Top 2007, vor urca pe podium 727 de firme”

– Aidoma zicalei „Toamna se numara bobocii”, la fel procedeaza – si nu de azi, de ieri – si institutia pe care o conduceti cu performerii ei in plan economic. Asadar, cati premianti reuneste editia a XIV-a a „Topului firmelor prahovene”, care va avea loc pe 16 noiembrie 2007, la Cazinoul Sinaia?
– Desi au intervenit unele modificari ale criteriilor de participare – cum ar fi cresterea ponderei cifrei de afaceri sau a ratei profitului – in clasamentul final au ramas, spre onoarea lor si a comunitatii de afaceri din mijlocul careia s-au ridicat, 727 de firme. Imbucurator este si faptul ca 300 dintre acestea vor ocupa primele trei locuri. Clasamentul s-a realizat conform metodologiei unice nationale, care a avut la baza analiza activitatii societatilor comerciale pe 2006. Acesta cuprinde 6 domenii, 41 grupe de activitate si 5 clase de marime si include primele 10 firme care au indeplinit criteriile impuse de metodologie. Tot ca o noutate, in organizarea actualei editii ii avem ca parteneri pe EximBank, Rompetrol, BCR, Orange, TVR si Primaria Sinaia.
– Cum vor fi rasplatiti premiantii?
– Vom acorda cinci categorii de trofee – de excelenta, de merit, al creativitatii, al exportatorilor si „femeia de afaceri”, precum si distinctii de excelenta. Premiantii vor primi, de asemenea, diplome si catalogul „Topul firmelor prahovene 2007”. In mod cu totul deosebit, pentru ca s-au implinit 150 de ani de industrie petroliera, romaneasca si mondiala in acelasi timp, un moment aparte in cadrul ceremoniei il vom rezerva acor-darii de medalii si distinctii firmelor care au dus faima industriei petro-liere si petrochi-mice romanesti.
– Cum va de-curge festivitatea de premiere?
– Aceasta in-cepe la orele 11.00, iar dupa ora 21.00 urmea-za receptia de gala (balul oamenilor de afaceri). Ne vor onora cu prezenta, pentru a celebra impreuna acest eveniment de exceptie, ministri, ambasadori, parlamentari, reprezen-tanti ai administratiei publice judetene si locale etc. Si pentru ca atmosfera sa fie una de neuitat, vor participa nume de marca din showbizul romanesc: Marcel Pavel, Nico, Daniela Raduica, Daniel Iordachioaie s.a.
D. CONSTANTIN

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEUROPAREREA MEA
Articolul următorEUROPAREREA MEA