Nationala Romaniei – in urna a treia

Cele 16 echipe calificate la EURO 2008 vor fi impartite la tragerea la sorti in patru grupe, iar nationala Romaniei se va afla in cea de a treia, alaturi de Germania, Portugalia si Spania, ceea ce inseamna ca nu va intalni in prima faza a competitiei aceste trei nationale. Adversara Romaniei din Grupa G a preliminariilor, Olanda, este in urna capilor de serie, alaturi de cele doua organizatoare ale turneului, Austria si Elvetia, dar si Grecia, campioana en-titre.
Tragerea la sorti a grupelor pentru Campionatul European din 2008 va avea loc duminica, 2 decembrie, la Lucerna.
Campionatul European de fotbal va avea loc in perioada 7-29 iunie 2008, in Austria si Elvetia.

Presedintele Georgiei demisioneaza

Presedintele georgian, Mihail Saakasvili, va demisiona din functia de sef de stat, pe data de 25 noiembrie, pentru a putea candida la alegerile prezidentiale anticipate din Georgia, programate la inceputul lunii ianuarie. Anuntul a fost facut de Vano Noniasvili, seful Serviciului de presa al Presedintiei georgiene.
Pana la prezentarea demisiei, liderul de la Tbilisi va fi nevoit sa-si exercite atributiile oficiale de sef de stat, acesta urmand sa participe la o serie de intalniri bilaterale cu omologii sai europeni, in cursul acestor zile.