Turistii au luat cu asalt statiunile montane

Multi romani au intrat, de ieri, in vacanta, asa ca turistii se indreapta, grabiti, spre statiunile montane. In statiunile de pe Valea Prahovei, turistii si-au facut aparitia pe partii. Oamenii au venit cu schiurile sau placile snow-bord, ca sa profite, din plin, de zapada. Instructorii spun ca este un moment bun pentru ca incepatorii sa invete sa schieze. Specialistii recomanda ca o zi la schi sa inceapa cu exercitiile de incalzire, pentru evitarea accidentelor.
Monitorii de schi si reprezentantii centrelor de inchirieri se asteapta la un numar record de turisti in aceste zile. La munte, vremea se va mentine foarte rece in acest weekend, asa ca nu sunt sanse ca stratul de zapada sa scada.

Doua editii ale Cerbului de Aur, in 2008

Cerbul de Aur va avea, anul viitor, doua editii. Cel putin asa a anuntat conducerea TVR. Reprezentantii postului public de televiziune au decis sa organizeze, in 2008, o editie a festivalului, la Bucuresti, iar alta la Brasov. Si asta pentru ca, in 2008, Cerbul de Aur implineste 40 de ani, motiv pentru care organizatorii s-au decis sa pregateasca ceva special. Editia din Capitala a festivalului de muzica se va desfasura in luna martie si ii va reuni pe toti castigatorii editiilor precedente ale competitiei. Cea de-a doua editie se va derula in Piata Sfatului din Brasov, in luna august, si se va desfasura dupa formatul traditional.