Defta revine in lot
Pus pe liber de oficialii campineni dupa meciul cu FC Petrolul Ploiesti de sambata, Defta a revenit, de ieri, la echipa. Practic, Gigel Cosarek – noul “dresor” al “carpatinilor” de la FCM Campina – a apreciat ca disponibilizarea acestuia nu este tocmai oportuna in conditiile in care, pana in acest moment, lotul nu s-a primenit decat cu o… floricica !
Singura achizitie de marca de pana acum – si zile mai sunt putine pana la incheierea perioadei de transferuri – este fundasul central de la prim-divizionara Ceahlaul Piatra Neamt, Marius Floricel, care va debuta la campineni in primul meci al returului.
Nelu STEFANESCU
Legitimare la Filipestina
Chiar daca in etapa a II-a din tur, AFC Filipestii de Padure, echipa nou promovata, a smuls un punct urias de la Tricolorul Breaza chiar in fief-ul acestuia, oficialii clubului din cunoscuta statiune prahoveana nu poarta ranchiuna omologilor lor din Filipesti.
In acest sens, Constantin Anghelache si antrenorul Florin Stancioiu si-au dat acordul ca unul dintre elevii lor, Ionut Filip, sa fie cedat gruparii filipestene pana la vara. Astfel, din retur, juniorul brezean – un tanar fundas de banda dreapta – va pune si el umarul la mentinerea echipei din Filipesti in cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii.
Nelu STEFANESCU