Vacanta pentru deputati

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a decis, ieri, la cererea Ministerului Afacerilor Externe, sa suspende activitatea parlamentara in perioada 24 martie – 6 aprilie 2008. Decizia a fost luata ca urmare a faptului ca, intre 2 si 4 aprilie, Palatul Parlamentului va gazdui cel mai mare summit din istoria NATO.
Pentru organizarea in conditii bune si de securitate a acestei reuniuni au fost luate masuri speciale. Ministerul Afacerilor Externe a propus Executivului ca in perioada Summit-ului, elevii si bugetarii din Capitala sa fie liberi. Guvernul nu a luat insa pana acum o decizie in acest sens.
La Summit-ul NATO vor participa 48 de sefi de state si guverne, 3.000 de delegati si 3.500 de jurnalisti.

Ultima sansa a lui Hillary Clinton

Statul Ohio este ultima incercare pentru Hillary Clinton in lupta de a obtine investitura Partidului Democrat. De altfel, Ohio are de cele mai multe ori un rol decisiv in alegerile prezidentiale americane.
Hillary Clinton si adversarul ei, Barack Obama, se vor confrunta astazi intr-o dezbatere televizata in Cleveland. Aceasta va fi ultima confruntare inainte de alegerile din 4 martie din Ohio si Texas.
Majoritatea alegatorilor din Ohio considera ca Hillary Clinton ramane cel mai bun candidat pentru a rezolva problemele economice si cele din sanatate.

Adrian Mutu sta o luna pe tusa

Adrian Mutu va fi nevoit sa ia o pauza de patru saptamani dupa accidentarea suferita duminica impotriva celor de la AS Roma, atacantul fiind diagnosticat, dupa RMN-ul efectuat ieri, cu leziune de gradul doi la ligamentele colaterale ale genunchiului stang. Mutu s-a accidentat la genunchiul drept in minutul 39 al partidei de pe Stadio Olimpico cu Roma, fiind diagnosticat, in prima faza, cu traumatism contuziv cu entorsa la genunchiul stang, care i-a afectat si ligamentul colateral median intern.
Adrian va lipsi de la partidele contra celor de la Livorno, Juventus, Siena, Genoa si Napoli, din Serie A, precum si din dubla mansa din Cupa UEFA contra celor de la Everton. In cel mai fericit caz, golgheterul Fiorentinei va reveni la meciul cu Lazio, din 22 martie. Genunchiul fotbalistului va fi imobilizat timp de trei saptamani cu ajutorul unei atele, pentru ca Mutu sa execute in paralel exercitii de recuperare.
Aceasta indisponibilitate pune sub semnul intrebarii prezenta in teren a „Briliantului” in partida amicala pe care Romania o va sustine impotriva primei reprezentative a Rusiei, din data de 26 martie.