Sinaia in lumina

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, Primaria Sinaia organizeaza, astazi, de la orele 16,30, in Sala de Spectacole a Centrului International de Conferinte Casino Sinaia, spectacolul “Sinaia in lumina”.
Acesta este sustinut de copiii de la gradinitele si clasele I-IV din oras. Ca si in anii precedenti, Iepurasul de Paste le aduce cadouri tuturor participantilor.
De asemenea, Primaria Sinaia a pregatit 500 de pachete cu alimente specifice pentru masa de Pasti, care vor fi impartite in Saptamana Mare familiilor fara venituri sau cu venituri modeste. “Sinaia in lumina” se afla la cea de-a treia editie.

Premii pentru olimpicii din Azuga

Consiliul Local Azuga a aprobat acordarea unor premii in bani elevilor care obtin rezultate deosebite la fazele judetene ale olimpiadelor scolare. Astfel, cei clasati pe locul intai vor primi 1.000 de lei, cei de pe locul al doilea – 700 de lei, iar cei de pe locul al treilea – 500 de lei. „Deocamdata, nu avem decat un astfel de premiant, ocupant al locului al treilea la faza judeteana a olimpiadei la Limba romana. Speram, insa, sa mai apara si altii”, ne-a spus primarul Adrian Purcaru, initiatorul acestei propuneri.

Cat costa alegerile

Drumul la urne pentru alegerea unui noi primari si a unor noi garnituri de consilieri nu va fi deloc ieftin pentru cetatenii localitatilor de pe Valea Superioara a Prahovei. Organizarea alegerilor va costa orasul Azuga 50.000 de lei, orasul Busteni – 70.000 de lei si orasul Sinaia – 50.000 de lei.

Concert de Pasti la Busteni

Luni, in a doua zi de Pasti, de la ora 14, la baza partiei Kalinderu din Busteni va avea loc un spectacol maraton sustinut de formatiile Timpuri Noi si Proconsul, de Fuego si Elena Gheorghe. La spectacol, vor mai fi prezenti si interpreta de muzica populara Saveta Bogdan, si grupul de umor Voua. Intreaga reprezentatie este platita de PD-L Busteni, potrivit presedintelui liberal-democrat Emanoil Savin, acest concert fiind singurul pe care organizatia sa il va pune in scena inainte de alegeri. Pentru popularizarea concertului au fost lipite afise pe toata Valea Praho-vei, de la Adunati pana la Predeal.
(I.S.)