Primarul Emil Proscan incepe al patrulea mandat

• Partida Romilor are, in premiera, un consilier local

Pentru urmatorii patru ani, Mizilul porneste la drum cu acelasi edil-sef, Emil Proscan (in foto), care a castigat un nou mandat, inca din primul tur de scrutin. Investirea primarului Emil Proscan – ajuns la al IV-lea mandat – ca si validarea noului Consiliu Local au avut loc la finele saptamanii recent incheiate.
In actuala campanie a alegerilor locale, la Mizil s-a desprins castigator PNDC, partid care are in legislativul local 12 reprezentanti, din totalul celor 17. Este vorba despre Ion Aldea, Sofronie Banateanu, Mihai Dragan, Dan Iacob, Constantin Istrate, Vasilica Mares, Angelica Matei, Romeo Margarit, Victor Minea, Remus Dimitriu, Ana Sandu si Stefan Stoicescu. Ceilalti consilieri locali sunt Ion Lupu si Laurentiu Justin Ranceanu (PD-L), Mihail Radulescu si Stefan Tudoroiu (PSD). In sfarsit, ca o noutate, si Partida Romilor-Pro Europa are un reprezentant in legislativul local, pe Gigel Ilie. Din vechiul legislativ au reusit sa mai castige inca un mandat de consilier local 10 persoane. In privinta vechimii in aceasta functie conduc, detasat, Remus Dimitriu si Victor Minea (aflati la al IV-lea mandat), urmati de Mihai Dragan, Vasilica Mares, Mihail Radulescu si Stefan Tudoroiu (cate 3), Dan Iacob, Constantin Istrate, Nicolai Pasol si Ana Sandu (cate 2).
In partea a doua a sedintei de constituire a Consiliului Local a fost ales, in urma votului secret, si viceprimarul orasului, in persoana lui Nicolai Pasol. In alocutiunile de dupa validare, atat primarul Emil Proscan, cat si viceprimarul Nicolai Pasol si-au exprimat speranta ca membrii legislativului local vor lasa deoparte rivalitatile de natura politica si se vor implica serios in solutionarea problemelor cu care se confrunta orasul si locuitorii sai. ” Doresc sa va reamintesc faptul ca electoratul din Mizil a investit incredere in fiecare dintre noi, cei de fata, nu doar in mine. Asa ca, ar fi bine sa facem, fiecare, tot ce ne sta in putinta sa nu-l dezamagim”, a conchis primarul Emil Proscan.
D. CONSTANTIN

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLUMEA IN CARE TRAIM
Articolul următorEUROPAREREA MEA