Boss-ul de la Ferrari a spart televizorul de nervi
Imaginea cu britanicul Lewis Hamilton cucerind titlul mondial al pilotilor in Formula 1, in fata lui Felipe Massa, dupa Marele Premiu al Braziliei, l-a determinat pe presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, sa isi distruga televizorul.
Pilotul lui Ferrari, Massa, a castigat marele premiu in fata propriilor sustinatori si era la un pas sa devina campion mondial, insa Hamilton l-a depasit pe Timo Glock in ultimul viraj al cursei si a terminat pe locul cinci de care avea nevoie sa castige titlul. „Am spart televizorul, trebuie sa spun adevarul”, a declarat Montezemolo la un eveniment Ferrari care a avut loc la Mugello, duminica. „Cand un televizor este spart se aude un zgomot puternic. Fiica mea, care era in cealalta camera s-a speriat. Din fericire aveam si un alt televizor, astfel ca am putut vedea ceremonia de decernare a premiilor cursei, care mi-a placut. Recunosc ca in istoria Formulei 1 nu am mai vazut niciodata un campionat mondial care sa fie decis in ultimul tur al celui din urma Mare Premiu”, a spus Montezemolo, care in urma cu un an a putut sa il vada pe Kimi Raikkonen cucerind titlul pentru Ferrari in ultima cursa a sezonului.
„Miracolele, cand au loc, deobicei au loc doar o data. Spun asta pentru ca anul trecut a avut loc un miracol. O repetare a acelor evenimente este aproape imposibila. In Brazilia, prin Massa, am fost in masura sa producem un nou miracol”, a incheiat boss-ul Ferrari.
Platini vine
in Romania

Presedintele UEFA, Michel Platini, va sosi in aceasta saptamana la Bucuresti pentru a inspecta stadiul lucrarilor la Stadionul National din Complexul Sportiv “Lia Manoliu”, informeaza site-ul oficial al FRF.
Presedintele UEFA, Michel Platini, va intreprinde o vizita la Bucuresti, joi si vineri. Din delegatie vor mai face parte Marios N. Lefkaritis, vicepresedinte al UEFA, Pascal Torres, sef al departamentului „Dezvoltarea Asociatii Nationale” , si Kevin Lamour, asistent al presedintelui Platini.
In ziua de joi, incepand de la ora 14.30, delegatia (insotita de oficialii Federatiei Romane de Fotbal: Mircea Sandu – presedinte, Ioan Angelo Lupescu – director general, Adalbert Kassai – secretar general si Florin Prunea – directorul departamentului Relatii Internationale) va inspecta stadiul lucrarilor de constructie a noului Stadion National. Presa va avea acces doar pe Stadionul National (pentru a filma si a fotografia, fara a se acorda interviuri) incepand de la ora 14.15.
Vineri, intre orele 9.30 – 10.00, in incinta Hotelului Marriott din Bucuresti, va avea loc o conferinta de presa, sustinuta de Michel Platini si Mircea Sandu. Accesul presei va fi permis intre orele 9.00 – 9.25.