Sarbatorile sunt, in fiecare an, pentru multi, o ocazie de a scoate din sifonier tinuta cea mai eleganta sau, de ce nu, in cazul in care exista bani de cheltuiala, de a da o raita prin magazine pentru a alege ceva nou, la moda.
Petrecerea dintre ani da, in general, batai de cap mai mult femeilor, din simplul motiv ca alegerea unei tinute, din timp, pentru mult asteptata noapte alba, este una dificila.
Ofertele disponibile pe piata sunt cat se poate de variate dar, pana la urma, totul depinde doar de cati bani se doreste a fi investiti in tinutele pentru petrecerea de Revelion. Spre exemplu, femeile pot achizitiona o rochie neagra – clasica, dar stilata si eleganta in acelasi timp, o rochie cu care nu se da gres in nicio ocazie, dupa cum sugereaza specialistii in moda, sau o rochie de cocktail – din saten sau voal, lejera si sexy, eventual cu un decolteu adanc si in nuante de bej, maro sau verde.
O tinuta posibila pentru femeile care prefera un look lejer, dar trendy, poate fi rochia-pulover, care este potrivita pentru persoanele care organizeaza petreceri cu prietenii, care merg la munte sau care aleg sa petreaca intr-un club la acest sfarsit de 2008!
Magazinele au pus la dispozitie reprezentantelor sexului frumos si o gama variata de rochii cu motive florale, a caror broderie si dantela ar putea indreptati preturile ceva mai mari. Pentru ca tinuta de Revelion sa fie completa, este nevoie si de o poseta, accesorii si chiar de un parfum potrivit.
Chiar daca argintiul si paietele stralucitoare par a fi alegerea cea mai la indemana in cazul tinutelor de Sarbatori, dupa parerea stilistilor, intotdeauna, cel mai important este ca imaginatia si combinarea obiectelor vestimentare sa fie in acord cu personalitatea fiecarei persoane, ceea ce conteaza mai mult decat orice tendinte.
Hermina POSTA

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMondo sport
Articolul următorLa final de an,