Tricolorul Breaza – CS Ovidiu
“Academia de Fotbal Gheorghe Hagi” 1 – 1 (0-0)
Stadion: “Parc” Breaza. Spectatori: 200.
Au marcat: Puie (48) / Grigoras (85)
Tricolorul: Oghinciuc – Samson, Forika, Ghidia, Rata – Andreea Sevilla, Marinescu, Cata, Puie – Vasilescu, Cursaru. Au mai evoluat: Sava – A. David, T. David ( junior Dinamo), Petcu, M. Olteanu, Ghita, Stoica, Negotei, Visan, Michael La – Rosa, Pasquale Sena (C1 – Italia).
Antrenor: Florin Stancioiu.
CS Ovidiu: Popa – Nicolesco, Militaru, I. Posteuca, Rosu – I. Olteanu, Florea, Banioti, Stanciu – Guda, A. Chitu. Au mai jucat: Raduta – Dimcea, Chirila, Musca, Suta, Grigoras, Mihociu.
Antrenor: Ianis Guda.
Au arbitrat: Andrei Antonie (Breaza) – Marius Deaconu si Roxana Banaseanu (ambii din Campina).
La prima lor aparitie in fata propriilor suporteri, pe “rectificata” baza sportiva din aceasta statiune, elevii tandemului de antrenori Florin Stancioiu – Costin Plavache au primit vizita formatiei CS Ovidiu, pe care au intalnit-o si in meciul de baraj pentru promovare in esalonul secund.
Atunci ei au obtinut victoria si odata cu ea accederea in esalonul secund, lucru care nu s-a mai intamplat si simbata dimineata, cand acest meci de verificare s-a incheiat nedecis, 1-1.
In acest joc, tehnicianul gazdelor, Florin Stancioiu, a folosit primul “11″ timp de 60 de minute, dupa care a procedat la modificari masive de efectiv pentru a se edifica si asupra potentialului de joc al unora dintre fotbalistii care vor ramane in lotul largit pentru liga secunda.
Cu siguranta, el a fost extrem de multumit de prestatia juniorului aradean, Puie, care i-a incantat pe cei prezenti la stadion prin travaliu, prin acuratetea executiilor dar si prin unele driblinguri de efect in folosul echipei sale.
Brezenii au reusit sa controleze in permanenta disputa de pe gazon, au punctat o data prin “zvarluga” Puie, au sutat o data in bara prin Forika, dar au mai irosit si alte oportunitati prin Vasilescu, Puie, Sevilla sau Cursaru.
Dupa modificarile operate, dobrogenii au revenit in joc, reusind, chiar, pe final de meci sa si egaleze situatia pe tabela de marcaj, ceea ce nu a convenit conducerii tehnice si suporterilor.Cu siguranta, aceste lacune pot si trebuie rapid indreptate pentru ca orice punct pierdut poate insemna, uneori, foarte mult in economia unei partide.
Urmeaza, acum, definitivarea lotului, un nou meci de verificare, miercuri dimineata, la Breza, cu FCM Targoviste, iar la finele saptamanii este posibil sa se desfasoare si un turneu la care sa participe Tricolorul, Sportul Studentesc Bucuresti, dar si o echipa de Serie A din Italia, de la care se asteapta confirmarea!
Nelu STEFANESCU