Colegii politistului injunghiat in noaptea de 18 spre 19 aprilie au deschis un cont unde persoanele care doresc sa-l ajute pot dona sumele de bani. Numarul contului deschis la BCR Ploiesti este RO10RNCB0318044577820001.

Va reamintim ca, dupa ce a fost injunghiat de un ploiestean beat, in timp ce se afla la datorie, agentul de politie Lucian Mihai a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Medicii care l-au operat nu au observat ca si intestinul gros ii fusese atins de lama cutitului. Asa ca starea politistului s-a agravat fiind nevoie sa fie transferat la Spitalul Floreasca din Bucuresti unde a fost din nou operat. Starea lui sanatate nu s-a ameliorat, iar medicii nu ii mai dadeau multe sanse de supravietiuire asa ca familia a decis sa-l duca la un spital din Viena. Costurile unei noi interventii chirurgicale si al tratamentului medical se ridica insa la suma de 13.000 de euro, bani pe care familia politistului nu ii are. Persoanele care doresc sa doneze o suma de bani pentru Lucian Mihai o pot face in contul afisat mai sus.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.