Pensionarii prahoveni nu mai au liniste de cand au aflat ca de la 1 iunie pensiile lor vor scadea cu 15 procente. Mai ales ca, in urma cu aproape trei luni, premierul Emil Boc a avut la Ploiesti o intalnire cu pensionarii in care i-a asigurat ca anul acesta nu vor scadea decat pensiile nesimtite. La nivelul judetului nostru aproape 20.000 de prahoveni au o pensie sociala minima garantata de 350 de lei. Daca vor fi puse in practica masurile anuntate de Traian Basescu din luna iunie ei vor trebui sa se descurce cu mai putin de 300 de lei pe luna.
Conducerea Asociatiei Judetene a Pensionarilor Prahova a declarat astazi ca singurul lucru care le mai ramane pensionarilor de facut este sa iasa in strada.
La nivelul judetului Prahova exista aproximativ 250.000 de pensioanari. Dintre acestia aproape 20.000 beneficaza de o pensie minima de 350 de lei luna. In schimb in judetul nostru cea mai mare pensie are o valoare de aproximativ 60 de milione de lei vechi.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.