In urma activitatilor desfasurate de politistii rutieri, Judecatoria Ploiesti – Sectia Penala a emis mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele lui T. Viorel Marcel, in varsta de 26 de ani, din comuna Olari, care a parasit locul faptei dupa ce a cauzat un accident de circulatie soldat cu decesul unui biciclist.
Accidentul a avut loc pe 25 iulie, in jurul orei 22:00. D. Anghel, in varsta de 56 de ani, din comuna Rafov, se deplasa pe langa bicicleta, pe marginea dreapta a D.J. 10 D, in localitatea de domiciliu. Acesta a fost acrosat si accidentat mortal de un autoturism al carui conducator auto a parasit locul producerii faptei fara incuviintarea organelor abilitate.
Politistii Biroului Rutier Ploiesti au demarat imediat cercetarile, in colaborare cu colegii de la Postul de Politie Rafov reusind la scurt timp identificarea conducatorului auto in persoana lui T. Viorel Marcel, in varsta de 26 de ani, din comuna Olari,.
Acestuia i-a fost intocmit dosar penal conform prevederilor O.U.G. 195/2002.

Tot ieri a fost arestat preventiv pentru 29 de zile un alt barbat care a parasit locul faptei dupa ce a cauzat un accident de circulatie soldat cu decesul unei femei.
Accidentul a avut loc pe 16 iulie, tot in jurul orei 22:00. M. Ilie, de 32 ani, din comuna Fulga, conducea un ciclomotor pe D.J. 100 C, in com. Fulga, in directia Mizil – Salciile si, ajungand la km 10 + 100m, nu a observat ca pe partea dreapta, in aceeasi directie de mers, se deplasau pe carosabil trei pietoni in paralel si a acrosat-o cu partea din fata a ciclomotorului pe A. Madalina, de 26 ani, din com. Fulga.
In urma impactului, tanara a fost proiectata in santul de pe partea dreapta, iar ulterior a decedat. Dupa producerea accidentului, conducatorul ciclomotorului a parasit locul faptei, insa politistii l-au gasit la scurt timp. Lui M. Ilie i-a fost intocmit dosar penal conform prevederilor O.U.G. 195/2002.
Ulterior, in urma activitatilor desfasurate de politistii rutieri, Judecatoria Mizil a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.