Miza pe tineri

In perspectiva noului sezon al Ligii a III-a de fotbal, gruparea „transportatorilor” (Conpet Ploiesti) pune accent pe promovarea tinerilor. Nu este o noutate pentru formatia antrenata de Silviu Dumitrescu, antrenor care a demonstrat, in numeroase randuri, ca are fler in alegerea tinerilor fotbalisti care sa poata evolua cu succes chiar din postura de titulari.
Pe aceasta linie, Conpet il va transfera pe Alexandru Trica, un fundas central de 19 ani, care provine de la Flacara Moreni.
„Este un jucator de perspectiva, are avantajul tineretii si poate reprezenta, in viitor, o solutie pentru defensiva noastra”, a precizat presedintele sectiei de fotbal, Marius Zencenco.
De asemenea, alti trei tineri jucatori de la centrul de copii si juniori al clubului vor fi promovati in lotul primei echipe pentru cantonamentul care va incepe in data de 4 august la baza de la Strejnic.
Inainte de intrarea in cantonamnet, pe data de 3 august, Conpet va disputa un meci de verificare in compania formatiei Victoria Ulmi, echipa la care s-a transferat, acum trei zile, un fost jucator al prahovenilor – Ionut Cioc.

Tricolorul a pierdut amicalul cu Visina Noua

Inaintea meciului de Cupa, de maine, cu CS Buftea, jucatorii echipei Tricolorul Breaza au fost invinsi intr-un joc de verificare. Astfel, elevii antrenorului Florin Stancioiu au pierdut cu scorul de 1-2 disputa cu formatia Visina Noua (judetul Olt), grupare care activeaza in Liga a III-a. Partida a avut loc la mijlocul acestei saptamani si s-a desfasurat pe stadionul Tricolorul, din Breaza, iar pentru prahoveni a marcat mijlocasul Valentin Turiac (in foto).
A fost, deci, o ultima repetitie a brezenilor inainte de debutul in Cupa Romaniei, maine urmand sa intalneasca, in deplasare, pe CS Buftea (meciul va incepe la ora 17.30).

Botu, in probe la Astra Giurgiu

In returul editiei trecute de Liga A Prahova, cel mai prolific marcator a fost atacantul Alexandru Botu. Fotbalistul care apartine echipei Caraimanul Busteni a marcat 15 goluri, in 17 jocuri disputate, astfel ca valoarea sa nu a trecut neobservata. Botu se afla de cateva zile la antrenamentele echipei Astra Giurgiu, adica satelitul prim divizionarei Astra Ploiesti. Mai mult, el a debutat pentru noua sa echipa in meciul cu Dinamo Bucuresti II, joc pe care giurgiuvenii l-au castigat cu scorul de 4-0.

Grupaj realizat de Edi MOLDOVAN si Cristi DAMIAN