– 30.07.2010, ora 14:38 – Incendiu anexa gospodareasca in comuna Scorteni
In comuna Scorteni, sat Mislea echipajele de pompieri au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexa gospodareasca, proprietar U. Traian.
Au ars: aproximativ 1000 kg furaje si podul anexei construit din lemn pe o suprafata de aproximativ 80 mp.
Cauza probabila: fumatul in locuri nepermise sau neprotejate corespunzator.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 60.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 1500 lei.
Nu s-au inregistrat victime.
– 30.07.2010, ora 22:11- incendiu materiale combustibile in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, str. Apelor echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu de deseuri menajere.
Au ars: aproximativ 400 kg deseuri hartie, mase plastice si gunoi menajer.
– 31.07.2010, ora 11:33 – asigurare zona accident rutier in comuna Strejnic
In comuna Strejnic, sat Targsorul Vechi un echipaj de pompieri a intervenit pentru asigurarea zonei in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, Opel Astra, sofer D. Gabriel respectiv Ford Escort, sofer R. Petrus.
S-a actionat pentru asigurarea zonei si deconectarea bornelor de la acumulatori. Nu s-au inregistrat victime.
– 31.07.2010, ora 14:31 – incendiu vegetatie uscata in orasul Baicoi
In orasul Baicoi echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata, proprietar Consiliul Local Baicoi.
Au ars: aproximativ 2000 mp vegetatie uscata.
– 31.07.2010, ora 13:03 – asanare fantana in orasul Mizil
In orasul Mizil, strada Vadu Sapat echipajele de pompieri au intervenit cu o motopompa si utilaje de prima interventie pentru asanarea unei fantani.
– 31.07.2010, ora 14:14 – asigurare zona accident rutier in comuna Tomsani
In comuna Tomsani, sat Loloiasca un echipaj de pompieri a intervenit pentru asigurarea zonei in urma unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism Dacia 1310, sofer A. Marius si un vehicul cu tractiune animala. S-a actionat pentru asigurarea zonei, deconectarea bornelor de la acumulatori si spalarea carosabilului. Nu s-au inregistrat victime.
– 01.08.2010, ora 06:39 – asigurare zona accident rutier in localitatea Urlati
In localitatea Urlati, str. Orzoaica de Jos un echipaj de pompieri a intervenit pentru asigurarea zonei in urma unui accident rutier in care a fost implicat un autoturism Ford Mondeo, sofer A. Marius.
S-a actionat pentru asigurarea zonei, deconectarea bornelor de la acumulatori si spalarea carosabilului. Nu s-au inregistrat victime.
– 01.08.2010, ora 16:48 – incendiu vegetatie uscata in comuna Manesti
In comuna Manesti, sat Baltita echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata, proprietar Consiliul Local Manesti.
Au ars aproximativ 450 mp vegetatie uscata.
– 02.08.2010, ora 00:58 – inundatie subsol in orasul Sinaia
In orasul Sinaia echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru evacuarea apei din subsolul unei locuinte.
– 02.08.2010, ora 03:19 – asistenta persoana in comuna Ceptura
In comuna Ceptura, sa Ceptura de Jos echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru transportul unei persoane supraponderala de la domiciliu la ambulanta SAJ.

Echipajele SMURD au intervenit in 58 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.