Echipa feminina de handbal CSM Ploiesti a incheiat anul 2010 castigand turneul organizat de clubul prahovean, la care au mai fost prezente formatiile HCM Buzau (Liga Nationala), Stiinta Bacau si Rapid Bucuresti.
In primul meci, CSM Ploiesti a invins-o, din nou, pe principala sa rivala la prima pozitie din ierarhia seriei A, Divizia A, echipa Stiinta Bacau, cu scorul de 32-30, dupa ce, la inceputul lunii, castigase duelul direct si in campionat, distantandu-se la patru puncte in clasament.
Dupa aceasta victorie, handbalistele gruparii prahovene s-au distrat in disputa cu Rapid Bucuresti, castigand fara drept de apel, cu scorul de 39-29.
Azi, CSM Ploiesti a trecut si de HCM Buzau, echipa din Liga Nationala aflata in lupta pentru evitarea retrogradarii, fiind pe locul 12.
De la CSM Ploiesti, cele mai active jucatoare au fost Ramona Stefan, Andreea Dospin, Cristiana Nica, Ramona Ruscior si Alina Moroianu.
Echipa ploiesteana va avea pauza pana pe 4 ianuarie, dupa care va pleca intr-un cantonament centralizat, competitia urmand sa reinceapa pe 16 ianuarie, cand este programata prima etapa a turului secund.