Joi, 6 ianuarie, CSU Asesoft va demara actiunea de selectie a copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani, in vederea formarii unei echipe de mini-baschet in cadrul clubului.

De acest try-out se va ocupa antrenorul Sorin Hartman, copiii urmand a fi testati in sala de sport a scolii „Grigore Moisil”, timp de 4 zile. Inscrierile se pot face in continuare pana maine seara, la adresele ionut.georgescu@asesoft.ro si hartmanioansorin@yahoo.com.
Reamintim faptul ca joi va avea loc impartirea candidatilor pe grupe de varsta, iar antrenamentele vor avea loc la ora pranzului, intre orele 11:00 si 13:00, dar si dupa-amiaza, intre 17:00 si 19:00. Vineri, sambata si duminica, antrenorul Sorin Hartman va intocmi fisele de profil ale fiecarui participant, iar luni, 10 ianuarie, antrenorul secund al echipei mari va da citire celor selectionati, in cadrul unei sedinte cu parintii si reprezentantii scolii.
Daca nu aveti posibilitatea de a trimite datele de contact la adresele mai sus mentionate, va invitam sa va prezentati joi, la ora 10:00, pentru inscriere.