2 FEBRUARIE

Ieri, Camera Deputatilor si-a ales conducerea. In urma modificarii algoritmului, membrii Biroului Permanent al acestei camere legislative au fost alesi in plen, pe langa vicepresedintii Ioan Oltean (PDL), Adrian Nastase si Valeriu Zgonea (PSD), facandu-si loc si liderul UNPR – Marian Sarbu.

3 FEBRUARIE

Consiliul Judetean Prahova se va intruni, astazi, in sedinta extraordinara, pentru a pune in discutia alesilor judeteni proiectul de hotarare privind repartizarea catre primariile prahovene a sumelor provenite din unele venituri ale bugetului de stat. Sedinta va incepe la ora 16.00, la sala de consiliu a Palatului Administrativ din Ploiesti.

4 FEBRUARIE

Maine este Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Cancerului. In fiecare an, in intreaga lume se inregistreaza milioane de cazuri noi de cancer. In acest context, prin marcarea acestei zile se doreste sa se atraga atentia asupra faptului ca tumorile maligne reprezinta o problema de sanatate publica, la nivel international cancerul fiind principala cauza in peste 10% din numarul total al deceselor.