9 persoane suspectate ca sunt implicate in furtul milionului de euro reclamat in urma cu 2 saptamani de o ploiesteanca au primit mandate de arestare preventiva. Astfel, pana in prezent, in arestul I.J.P. Prahova au ajuns T. Alexandru, in varsta de 16 ani, principalul suspect de comiterea furtului, G. Viorel, de 31 de ani si A. Constantin, de 28 de ani. Acestia din urma sunt suspectati pentru faptul ca l-ar fi talharit pe T. Alexandru, deposedandu-l de o suma de bani provenita din furtul comis de acesta.
Fata de L. Ionut, in varsta de 21 de ani, a fost emis mandat de arestare preventiva in lipsa, el fiind suspectat ca impreuna cu T. Alexandru au sustras banii din locuinta partii vatamate.
Totodata, fata de alti cinci suspecti domiciliati in comuna Valea Calugareasca si Ploiesti au fost emise mandate de arestare preventiva in lipsa pentru o perioada de 30 de zile, tot pentru savarsirea infractiunii de talharie asupra lui T. Alexandru.
Politistii desfasoara cercetari in vederea depistarii tuturor persoanelor implicate in acest caz si a recuperarii prejudiciului.