6 APRILIE

Abia incepute, in urma cu o luna, intalnirile primarului Ploiestiului, Andrei Volosevici, cu reprezentantii presei s-au impotmolit, deja. Ieri, edilul sef al municipiului ar fi trebuit sa se prezinte in fata jurnalistilor pentru a raspunde direct intrebarilor acestora referitor la problemele orasului. Desi au fost anuntate, cu mare tam-tam, in luna martie, intalnirile bilunare cu ziaristii s-au intrerupt. Poate pentru faptul ca mai este putin timp pana la aparitia oficiosului Primariei Ploiesti, moment in care Volosevici nu va mai avea nevoie de jurnalisti agresivi care sa-l calce pe coada.

7 APRILIE

Astazi, la Bucuresti, a fost convocata adunarea generala de alegeri a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) din Romania. Pe ordinea de zi, in afara de desemnarea, prin vot, a noii conduceri, se va afla si aprobarea listei agentiilor de turism membre ANAT propuse a fi excluse.

8 APRILIE

Maine va fi marcata Ziua Internationala a Romilor, ce a fost proclamata in 1971 cu prilejul primului Congres international al romilor de pretutindeni. In tara noastra, evenimentul se va desfasura sub genericul “Sarbatoarea etniei romilor in Romania”, iar cu acest prilej au loc – ca in fiecare an, spectacole de dans si muzica, parade ale portului traditional, mese rotunde.