D. Nicu a condus o autoutilitară pe D.N. 1D, din direcţia Urziceni către Albesti-Paleologu. Ajuns la km 22+500, a acroșat cu partea lateral drepta a semiremorcii un copil în vârstă de 5 ani, care s-a angajat în traversarea D.N. 1D prin loc nepermis, în fugă și fără a se asigura.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a minorului care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, ramânând internat.

Tot ieri, în timp ce circula pe bicicletă, pe un drum din comuna Berceni, M. Marian a accidentat uşor un copil în vârstă de 10 ani care se angajase in traversarea drumului prin loc nepermis si fără să se asigure.
În urma accidentului minorul a suferit leziuni uşoare, nefiind necesară internarea lui.

În ziua de 23.06.2011, L. Constantin, care se deplasa cu o căruţă pe o stradă din Mizil, a acroşat cu roata dreapta fata a atelajului o minora în vârstă de 2 ani, care a intentionat sa traverseze strada, nefiind supravegheată de părinți.

P. Bogdan conducea un autoturism pe str. 1 Mai din Câmpina şi a efectuat manevra de mers cu spatele pentru a întoarce.
În aceste împrejurări, surprins-o şi accidentat pe C. Alexandra, în vîrstă de 16 ani, care se angajase în traversarea străzii, prin spatele autoturismului respectiv.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei, care a rămas internată sub supraveghere medicală.