Astăzi, la sala Leonard Doroftei a avut loc reunirea lotului de jucătoare a CSM Ploiesti. Au lipsit motivate două jucătoare: Ramona Ruscior – care se căsătoreşte la începutul lunii viitoare – şi Nicoleta Alexandrescu – aflată la un curs de perfecţionare.
În schimb, în afara nucleului de bază reprezentat de handbalistele care au dus gruel în sezonul anterior, au fost prezente şi cele două jucătoare transferate în această vară: Daniela Crap şi Janina Luca.
După obişnuita “punere în temă” specifică fiecărei reuniri, a urmat o primă şedinţă de reacomodare la efort, desfăşurată pe aleile din jurul sălii “Olimpia”.
“Suntem conştienţi că Liga Naţională nu este acelaşi lucru cu Divizia A. Ne cunoaştem valoare şi consider că ne putem clasa între primele opt echipe la finalul campionatului. Avem o echipă bună, avem condiţii bune de pregătire, programul este perfectat şi în aceste condiţii avem toate motivele să credem că vom face o figură frumoasă în Liga Naţională”, a declarat antrenorul Gigi Ionescu.
“Şi eu consider că avem argumente pentru a ne clasa între primele opt echipe ale campionatului. Avem de partea noastră omogenitatea şi am încredere în colegele mele că putem să ne atingem obiectivul”, a precizat şi Codruţa Zavragiu, cea mai experimentată jucătoare a echipei.