Prahovenii care vor sa mearga la tratament intr-o statiune balneara din tara si care, in plus, doresc sa beneficieze de cele mai avantajoase preturi, pot opta pentru oferta “Hai la bai”, in cadrul unui program derulat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania si Organizatia Patronala din Turismul Balnear, in perioada 15 iunie – 15 septembrie 2011.
“Hai la bai” cuprinde pachete de servicii de cazare, masa si tratament la hoteluri de doua si trei stele, pentru sase zile, doritorii putand multiplica numarul pachetelor, dupa dorinta sau necesitate.
Tariful pentru un pachet de sase zile de cazare intr-un hotel de doua stele, cu minimum cinci zile de tratament a cate doua proceduri pe zi si o consultatie medicala la sosire – pe baza recomandarii medicale – costa 575 de lei, iar pentru aceleasi servicii intr-un hotel de trei stele o persoana trebuie sa achite 690 de lei. In plus, pentru a incuraja familiile cu copii sa-si petreaca vacantele in statiunile balneare, se acorda gratuitate la cazare copiilor care au varstele de pana in 12 ani, cazati in camera parintilor.
Biletul de vacanta poate fi cumparat numai cu plata integrala, prin intermediul agentiilor de turism membre ale ANAT, iar in cadrul acestui program participa unitati hoteliere din Slanic, Sinaia, Amara, Baile Olanesti, Baile Herculane, Baile Tusnad, Buzias, Calimanesti, Eforie Sud, Lacul Sarat, Sangeorz Bai, Saturn, Turda si Valea Dornei.
Anemary GRIGORE