S. Atila, administratorul unei societăţi comerciale, a reclamat poliţiştilor din Sinaia că în noaptea de 22/ 23.06.2011 din rezervorul unui cap tractor ce se afla parcat pe strada Calea Brasovului din staţiune, a fost sustrasa cantitatea de 120 litri motorina.
Cu ocazia cercetarii la fata locului s-a stabilit ca autotractorul a fost implicat intr-un accident rutier pe raza orasului Sinaia si din cauza faptului ca nu se mai putea deplasa, a fost parcat pe strada respectivă in afara partii carosabile, fiind pazit in permanenta de conducatorul auto.
In dimineata zilei de 23.06.2011 conducătorul auto l-a contactat pe administratorul firmei si i-a comunicat ca a gasit capacul de la rezervor deschis, dar nu a putut preciza cand s-a intamplat acest lucru, întrucât spune că nu a parasit autotrenul.
In urma examinarii criminalistice a rezervorului s-a constatat ca pe capac nu sunt urme de fortare, lacatul cu care era asigurat fiind gasit la 1,30 metri de autotren, prezentand urme de sectionare mecanica a urechii de prindere.
Administratorul societatii a depus plangere impotriva angajatului său, pe care il suspectează ca a inscenat furtul si si-a insusit banii proveniti din vanzarea motorinei.
Valoarea prejudiciului cauzat este de 650 lei.