Focuri de arma, astazi, pe liniile de cale ferată de la Gara de Sud din Ploiești. Un grup de hoți a atacat o garnitura de marfă, încărcata cu fier vechi. Surprinși de politisti, indivizii au inceput sa arunce cu pietre in oamenii legii, unul dintre ei fiind ranit la o mana. Politistii i-au somat sa inceteze activitatea infractionala si au tras doua focuri de arma in plan vertical. Hoții nu s-au oprit, așa că polițiștii au tras spre aceștia cu pistolul, iar unul dintre gloante l-a ranit pe un tanar de 18 ani.
Acesta este in afara oricarui pericol, rana nepunandu-i viata in pericol. Politistul care a fost ranit si el in altercatie are un traumatism la mana dreapta, de la pietrele cu care hotii au aruncat in el. Politistii ii cauta acum si pe ceilalti hoti care au apucat sa fuga. Cu totii risca pana la 12 ani de inchisoare, pentru furt si punerea in pericol a sigurantei feroviare.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 19:30 sau 23:00.