Primul meci oficial al Petrolului pe noul stadion „Ilie Oană” a fost unul cu final nefericit. Elevii lui Vivi Răchită au fost învinși clar, cu 5-1, de Dinamo București. Moţi a deschis scorul, după o greşeală a apărării Petrolului, în minutul 9. Kone a profitat de o nouă eroare din apărarea ploieștenilor şi a înscris cu capul, în minutul 45. Dănciulescu a mărit avantajul oaspeților, în minutul 80, după un şut de la 18 metri, direct în vinclu. Mitea a mai atenuat, pe moment, amărăciunea fanilor, cu un gol reușit în minutul 82. Au urmat, însă, două contraatacuri ale dinamoviștilor, concretizate de Marius Niculae, printr-o scăriță, în minutul 84, și printr-o acțiune personală, în care a ridiculizat apărarea gazdă, în minutul 86.

După meci, antrenorul Vivi Răchită a declarat, în direct la Digi Sport: ”Îmi cer scuze oamenilor care au venit la stadion, nu îi merităm. Dinamo nu m-a surpins cu nimic, știam că au jucători care nu iartă, dacă au ocazia. Am primit gol la prima fază a meciului și apoi în ultimul minut al primei reprize, am luat un gol de cascadorii râsului. Încă o dată îmi cer scuze fanilor, pentru unii jucători acesta a fost primul și ultimul meci pe acest stadion.
Nu mă gândesc la demisie, nu sunt laș să plec. Am un proiect pe 2 ani și vreau să-l duc până la capăt.”

Petrolul este la a treia înfrângere consecutivă și se deplasează, în etapa viitoare, la Cluj, unde va întâlni pe CFR. Elevii lui Răchită sunt pe locul 14, cu 7 puncte, la egalitatea cu Voința Sibiu, ocupanta ultimei poziții retrogradabile.