Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că automobiliştii care se deplasează pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea trebuie să ţină seama de faptul că la kilometrul 136+400 de metri, în localitatea Drăganu din judeţul Argeş este instituită o restricţie de viteză, la 40 de km/h, din cauza unei alunecări de teren.
Totodată, informăm că din cauza unor lucrări, pe DN 1A, între kilometrii 18+100 metri şi 19+450 metri, în localitatea Buftea, judeţul Ilfov, traficul rutier pe sensul Bucureşti – Ploieşti este deviat astfel: DN1A, km. 19+450 de metri – DJ101 – Strada Fulger – DN1A km.18+100 de metri.
Precizăm, de asemenea, că pe DN6, pe segmentul cuprins între localităţile Timişoara şi Becicherecu Mic, din cauza surpării unei porţiuni dintr-un podeţ, la kilometrul 560+280 de metri, se circulă îngreunat.
Reamintim că până în data de 26 noiembrie 2011, pe DN13A (judeţul Mureş), între kilometri 8 şi 24+400 de metri, se execută lucrări de construcţie a unui pod peste pârâul Ghergheş, în localitatea Viforoasa. Traficul rutier se va desfăşura restricţionat, pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor electrice.
Pentru evitarea implicării în accidente rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă sporită şi viteză moderată, adaptată situaţiilor concrete din trafic, să se angajeze în efectuarea depăşirilor şi a celorlalte manevre în trafic doar după o atentă asigurare şi să îşi cupleze centurile de siguranţă.