Camera de Comerţ şi Industrie Prahova a organizat luni, 26 septembrie 2011, vizita de lucru în judeţul Prahova a unei delegaţii din Ungaria, condusă de Hódsági Tamás, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Békés şi de Orosz Tivadar, preşedintele Secţiunii Maghiară-Română a Camerei de Comerţ şi Industrie a Ungariei. Din delegaţia maghiară au mai făcut parte Rák János Zoltán – secretarul Secţiunii Maghiară-Română a Camerei de Comerţ şi Industrie a Ungariei şi Tóth Zsolt – secretarul Camerei de Comerţ şi Industrie Békés.
Acţiunea se înscrie în cadrul acordului tripartit încheiat în noiembrie 2010 între CCI Prahova şi cele două Camere de Comerţ din Ungaria şi a avut ca scop consolidarea relaţiilor bilaterale şi identificarea de modalităţi concrete de sporire a schimburilor comerciale şi a colaborărilor între cele două ţări vecine şi în special între comunităţile locale ale judeţelor Prahova şi Békés.
Vizita a cuprins o întâlnire de lucru la sediul CCI Prahova unde au avut loc dezbateri la nivel cameral privind intensificarea schimbului de experienţă între cele trei Camere de Comerţ în scopul dezvoltării şi menţinerii de contacte de afaceri constante între firmele prahovene şi maghiare. De asemenea, oaspeţii maghiari au fost primiţi de Adrian Dobre, prefectul judeţului Prahova şi de Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova. Discuţiile cu autorităţile locale şi judeţene au cuprins teme de interes general privind comunităţile locale din Prahova şi Bekes şi au abordat aspecte privind viitoare proiecte bilaterale care să sprijine intensificarea relaţiilor de colaborare în domeniul economic şi social.