AFC Filipestii de Padure – Conpet Ploiesti 0-1 (0-1)

Stadion: Ditesti. Spectatori: 200. A marcat: Dobrinoiu 5.
AFC Filipesti: Panaite – Tataru (73-Dumitru), Micu (cpt), Ionescu, Turcu – Aristan, Iacob – Bociu, Nicolae (46- A. Alexandru), Bacioiu – Ene
Antrenor: Florin Stancioiu
Conpet Ploiesti: Bica (cpt) – Oae, Badea, Voicu, Stanca – Sandei – Stancescu (90- Ochetan), Cioc, Maria (83- Lica), Dobrinoiu – A. Stefan (87- Stefan)
Antrenor: Mugur Bolohan
Arbitri: Florentin Roberto Gunciu – Ionut Cristian Mandita (ambii, din Popesti-Leordeni) si Mihaita Necula (1 Decembrie).
Avertismente: Micu 25, Bociu 89, Aristan 90/ Sandei 64, Cioc 78
Jucatorul meciului: Cosmin Dobrinoiu

Prima partida a lui Florin Stancioiu pe banca tehnica a Filipestiului nu a fost deloc una reusita pentru el. Surprinzator de apatic, Stancioiu nu a parut capabil sa-si monteze echipa la acest meci “special”, dand senzatia ca nu are ce face inca din startul partidei. Adica, imediat dupa ce baietii antrenati de Mugur Bolohan – aflat in tribuna la acest meci, fiind suspendat- au reusit sa deschida scorul. Era minutul 5 cand Andi Stefan a ratat singur cu Panaite, dar Dobrinoiu a urmarit foarte bine si a marcat “pe recuperare”.
Conpet a dominat cu autoritate prima parte a jocului si putea sa isi majoreze avantajul in minutul 11, atunci cand acelasi Dobrinoiu a profitat de mingea respinsa gresit de Ionescu si a sutat la coltul scurt, Panaite avand un reflex salvator.
In minutul 30 a avut loc o faza care ar fi trebuit sa lase echipa gazda in 10 jucatori: Andi Stefan- foarte bataios- a scapat singur spre poarta lui Panaite, dar a fost faultat de Turcu, aflat in postura de ultim aparator. Arbitrul nu numai ca nu l-a eliminat pe fundasul gazdelor, dar nu a dictat nici fault, spre disperarea lui Marius Zencenco, presedintele Conpetului, care l-a luat la rost pe centralul partidei, pe buna dreptate.
Dupa 0-1 la pauza, gazdele au dat senzatia ca pot mai mult, nu neaparat ca si vor acest lucru. O reluare a lui Aristan din 6 metri, parata de Bica, a parut a fi semnalul revenirii in joc a formatiei din Filipesti. Nu a fost cazul insa, lucrurile linistindu-se pana in minutul 88. Atunci Ene a scapat singur de la jumatatea terenului, dar “scarita” lui nu a gasit cadrul portii, ratarea fiind una imensa. Asa s-a scris istoria celui de-al saptelea succes consecutiv al “transportatorilor”, gruparea antrenata de Bolohan aratand bine in acest start de sezon.
O mica sueta
La finalul partidei de la Filipesti, una care ar fi trebuit sa fie foarte tensionata, teoretic, Constantin Anghelache- fostul presedinte al Tricolorului Breaza, Nicolae Vereu- conducatorul echipei gazda si Marius Zencenco- presedintele oaspetilor au ramas cateva minute pe teren, la o mica “sueta”, analizand, probabil, fazele “incinse” din timpul meciului.
Sau, poate, Vereu i-a reprosat lui Zencenco faptul ca i-a stricat pronosticul, Vereu anuntandu-ne inainte de meci ca este o partida de “1 solist”!!!
Edi MOLDOVAN