La reluarea Ligii Naţionale de handbal masculin, CSM Ploieşti a reuşit să oprească seria de înfrângeri consecutive, învingând, în deplasare, la Chiajna, formaţia Steaua Bucureşti, în meciul contând pentru etapa a opta a competiției.

Ploieştenii s-au desprins încă din prima parte a meciului, iar la pauză avea trei goluri avans faţă de gruparea stelistă. În partea secundă, CSM a continuat evoluţia bună, distanţându-se şi mai mult, iar succesul a venit într-un mod cât se poate de normal, cu scorul de 31-24. Victoria a mai liniştit tabăra prahoveană, cel puţin deocamdată, înainte de disputa cu Caraş Severin, din etapa viitoare.

Antrenorul formaţiei ploieştene, Lucian Nicolae, se arăta satisfăcut de implicarea jucătorilor în meciul de la Chiajna, declarând: „Băieţii au jucat foarte bine. S-au mişcat mult mai bine pe teren, fiind activi atât în partea defensivă, cât şi în cea ofensivă. Cel mai mult m-a mulţumit faptul că au pus suflet, ceea ce reprezintă o schimbare de atitudine faţă de ultima partidă. Această victorie contează mult şi pentru moralul nostru, fiind un nou punct de plecare pentru viitoarele partide”.

Aceasta este cea de-a doua victorie a echipei ploieştene, care, în urma succesului, urcă o poziţie în ierarhie, ajungând pe locul 12, devansând pe U Transilvania Cluj, care a pierdut cu CSM Bucureşti.

Pentru CSM Ploieşti au evoluat: Adrian Dumitru, Marian Dumitru – Alexandru Dimache 8 goluri, Bogdan Botezatu 7, Florin Nicolae 7, Gabriel Ghizdăvescu 3, Marius Mihoci 3, Ionuţ Rouă 2, Tiberiu Constantinescu 1, Alexandru Ene, Narcis Zamfir, Adrian Vasile.