În ultimul meci din 2011, echipa CSM Ploieşti a întâlnit, la Plopeni, pe Dinamo Municipal Călăraşi, în devansul etapei a XI-a din Liga Naţională la handbal masculin. Chiar dacă au jucat în deplasare, dinamoviştii au fost cei care au simţit mai mult că evoluează în faţa propriilor susţinători, cei peste 20 de suporteri ai alb-roşilor încurajându-i pe favoriţii lor pe întreaga perioadă a meciului.
Cel mai important moment psihologic în desfăşurarea partidei a avut loc la mijlocul primei reprize, Dinamo marcând de cinci ori la rând fără replică din partea formaţiei gazdă, care a părut fără idei în joc, distanţându-se la patru goluri: (6-10, minutul 18). Iar din acel moment CSM Ploieşti s-a aflat tot timpul în urmărirea grupării dinamoviste.
Intrat în minutul 18, Gabriel Ghizdăvescu a reuşit să reducă din diferenţă pentru CSM. Ploieştenii s-au apropiat chiar la un singur gol, în minutul 26 (scor 12-13), prin acţiunile lui Florin Nicolae, Tiberiu Constantinescu şi Gabriel Ghizdăvescu. Dar, extremele Mihai Cojocea şi Cătălin Băluţ, care au fost de neoprit în acest meci pentru apărarea ploieşteană, i-au readus pe oaspeţi la patru goluri avans, în ultimul minut al primei părţi. Gabriel Ghizdăvescu a fost, totuşi, cel care a închis tabela înainte de pauză, marcând pentru 13-16 după 30 de minute de joc.
În partea secundă, ploieştenii s-au zbătut să restabilească echilibrul, reuşind acest lucru la mijlocul reprizei, după golurile marcate de Mihoci, Ghizdăvescu şi Nicolae. Însă, imediat după ce a reuşit egalarea la 20-20, Dinamo s-a distanţat din nou la trei goluri, prin Băluţ, Capotă şi Săulescu.
Dinamo a gestionat perfect ultimele minute ale partidei, revenind la patru goluri avans, diferenţă care s-a menţinut până la ultimul fluier al arbitrilor Pavel şi State, scorul fiind 29-25 pentru gruparea din Călăraşi.
Acesta a fost ultimul meci al echipei ploieştene din 2011, campionatul urmând să se întrerupă până în a doua parte a lunii ianuarie 2012.

„Am greşit foarte mult, ne-am grăbit fără motiv în unele momente ale jocului şi ne-am complicat singuri partida. Dar, să nu uităm că Dinamo este una dintre primele formaţii ale campionatului. Această înfrângere ne complică puţin situaţia, ca orice insucces, de altfel, dar asta nu înseamnă că nu ne putem îndeplini obiectivul, în cele din urmă”, a declarat antrenorul Lucian Nicolae.

De asemenea, unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei, Gabriel Ghizdăvescu, a adăugat: „Suntem dezamăgiţi de jocul nostru. Eu am intrat, am dat cât am putut pe teren, dar mai mult de atât nu a fost posibil pentru noi, de data asta”.

Acesta a fost ultimul meci al echipei ploieştene din 2011, campionatul urmând să se întrerupă până în a doua parte a lunii ianuarie 2012.
Vă m