Handbalistele de la CSM Ploieşti încheie mâine stagiul de pregătire centralizată de la Predeal, în cele 10 zile de cantonament echipa efectuând 20 de antrenamente axate pe acumulări fizice.

“Cea mai bună veste este aceea că niciuna dintre fete nu s-a accidentat. A fost un program foarte încărcat pentru ele, cu alergări în pantă, cu antrenamente în zapadă, dar şi în sala de forţă. Asta nu înseamnă că pregătirea din acest an s-a încheiat, fetele având, săptămâna viitoare, un program normal de antrenamente, probabil în sala de la Plopeni. Nu-mi pot permite să le dau mai multe zile libere fetelor, pentru că ar însemna să pierdem tot ce am acumulat la Predeal. Mai mult, pe data de 26 ele vor reveni la antrenamente, urmând ca, până la finele anului, să mai disputăm două meciuri de verificare”

Singura sportivă din lotul ploieştean care nu a participat la cantonamentul montan de la Predeal este Laura Zafiriadis, ea având un program special de pregătire după accidentarea suferită în startul actualului sezon.
Pentru echipa CSM Ploieşti, prima partidă oficială din 2012 este programată în data de 14 ianuarie, în deplasare, contra Oţelului Galaţi.