Primaria anunta suplimentarea ordinii de zi a sedintei extraordinare a Consiliului Local al Municipiului Ploiesti din data de 20 februarie 2012 cu urmatorul punct:
Proiect de hotarare privind aprobarea Acordului intre SC HALE SI PIETE SA si Luca Liviu, Bercea Florin, Alexandru Eduard, Federatia Sindicatelor Libere si Independente Petrom si Capra Daniel, Capra Alexandru Daniel, S.C. JIF S.R.L.
Daniel si Alexandru Daniel Capra, noii acționari ai Petrolului, sunt patronii firmei SC JIF SRL, care are ca tip de activitate, conform clasificarii CAEN – restaurantele. Potrivit datelor economice de pe site-ul Ministerului de Finante, la sfarsitul anului 2010, firma avea datorii de 26185 lei.

Situația firmei poate fi consultată aici.

Iata si textul hotararii care va fi votata luni:

HOTARAREA NR. … privind aprobarea Acordului intre SC HALE SI PIETE SA si Luca Liviu, Bercea Florin, Alexandru Eduard,Federatia Sindicatelor Libere si Independente Petrom si Capra Daniel, Capra Alexandru Daniel, S.C. JIF S.R.L.

Consiliul Local al Municipiului Ploiesti, vazand Expunerea de motive a domnului primar Andrei Liviu Volosevici si Raportul de Specialitate al S.C. Hale si Piete S.A. si al Directiei Administratie Publica Juridic – Contencios, Achizitii Publice, Contracte, prin care se propune aprobarea Acordului intre SC HALE SI PIETE SA si Luca Liviu, Bercea Florin, Alexandru
Eduard,Federatia Sindicatelor Libere si Independente Petrom si Capra Daniel, Capra Alexandru Daniel, S.C. JIF S.R.L; vazand adresa domnilor Capra Daniel, Capra Alexandru Daniel si SC JIF SRL, inregistrata la Municipiul Ploiesti sub nr. 1024/10.01.2012; in conformitate cu prevederile Protocolului aprobat prin HCL nr. 220/2009; in temeiul art.36, alin (2), lit ,,c’’ din Legea nr.215/2001 privind Administratia Publica Locala, republicata;

H O T A R A S T E:

Art. 1. Aprobarea Acordului intre SC HALE SI PIETE SA si Luca Liviu, Bercea Florin, Alexandru Eduard, Federatia Sindicatelor Libere si Independente Petrom si Capra Daniel, Capra Alexandru Daniel, S.C. JIF S.R.L, anexa 1 la prezenta hotarare.
Art. 2. Aprobarea Contractului de novatie a drepturilor si obligatiilor rezultand din Protocolul aprobat prin HCL nr 220/2009, catre Capra Daniel, Capra Alexandru
Daniel, S.C. JIF S.R.L, anexa nr.2 la prezenta hotarare.
Art.3. Aproba Actul aditional nr.1 la Contractul de cesiune marca,aprobat prin HCL nr.220/2009, anexa nr.3 la prezenta hotarare.
Art.4. Imputerniceste directorul general al SC Hale si Piete SA sa semneze Acordul si Contractul de novatie, respectiv anexele 1 si 2 la prezenta hotarare.
Art.5. Imputerniceste primarul municipiului Ploiesti sa semneze Actul aditional nr.1,la Contractul de cesiune marca, respectiv anexa nr.3, la prezenta hotarare.
Art.6. SC Hale si Piete SA si Directia Administratie Publica Juridic Contencios, Achizitii Publice, Contracte vor aduce la indeplinire prevederile prezentei hotarari. Art.7. Directia Administratie Publica, Juridic-Contencios, Achizitii Publice, Contracte va aduce la cunostinta celor interesati prevederile prezentei hotarari.

Data in Ploiesti, astazi ……….

PRESEDINTE DE SEDINTA, CONTRASEMNEAZA SECRETAR,
Oana Cristina IACOB

EXPUNERE DE MOTIVE la proiectul de hotatare privind aprobarea Acordului incheiat intre S.C. Hale si Piete si Luca Liviu, Bercea Florin, Alexandru Eduard, Federatia Sindicatelor Libere si Independente Petrom si Capra Daniel, Capra Alexandru Daniel, S.C. JIF S.R.L.

Implicarea Municipiului Ploiesti in sustinerea fotbalului de performanta se impune, pentru asigurarea continuarii traditiei si performantelor care leaga numele orasului de sportul cu balonul rotund. ~n acest context, exista preocuparea autoritatii locale ca Municipiul Ploiesti sa fie reprezentat de o echipa de fotbal care sa evolueze la Ploiesti, pe stadionul “Ilie Oana”, pentru toti ploiestenii si prahovenii care iubesc acest sport. Municipiul Ploiesti are calitatea de titular al dreptului asupra marcii Petrolul Ploiesti si de proprietar al Stadionului Municipal “Ilie Oana” Ploiesti.
Prin adresa nr. 1024 inregistrata la municipiul Ploiesti in data de 16 ianuarie 2012, domnii Capra Daniel, Capra Alexandru Daniel si a SC JIF SRL si-au exprimat intentia de a se angaja in sprijinirea fotbalului ploiestean reprezentat cu cinste de echipa Petrolul Ploiesti inaintand propunerea de cumparare a echipei Petrolul Ploiesti. Ulterior, municipiul Ploiesti a inaintat solicitarea mai sus amintita catre S.C. Hale si Piete S.A., catre domnii Luca Liviu, Bercea Florin si Alexandru Eduard, precum si Federatiei Sindicatelor Libere si Intependente Petrol prin adresa nr. 1024/27.01.2012.
Domnii Liviu Luca, Florin Bercea, Alexandru Eduard si Federatia Sindicatelor Libere si Independente PETROM au transmis catre SC Hale si Piete SA acordul privind transferul actiunilor emise de catre SC Fotbal Club Petrolul SA catre domnii Capra Daniel Si Capra Alexandru Daniel si SC JIF SRL.
Totodata, SC Hale Si Piete SA este de acord ca actiunile emise de catre SC Fotbal Club Petrolul SA si detinute de actionarii semnatari ai Protocolului aprobat prin Hotararea Consiliului Local Ploiesti nr. 220/13.07.2009 sa fie cesionate, fara aplicarea sanctiunii cuprinse in art. 8.1. din Protocolul mentionat anterior, catre Capra Daniel, Capra Alexandru Daniel si SC JIF SRL sub rezerva unor conditii.
Pentru aceste considerente, supunem aprobarii Consiliului Local al Municipiului Ploiesti, proiectul de hotarare alaturat.
P R I M A R, Andrei Liviu Volosevici

RAPORT DE SPECIALITATE la proiectul de hotatare privind aprobarea Acordului incheiat intre S.C. Hale si Piete si Luca Liviu, Bercea Florin, Alexandru Eduard, Federatia Sindicatelor Libere si Independente Petrom si Capra Daniel, Capra Alexandru Daniel, S.C. JIF S.R.L.

Potrivit art. 36 alin. 7 lit. (a) din Legea nr. 215.2001 privind administratia publica locala, republicata si actualizata „Consiliul Local hotaraste in conditiile legii, cooperarea sau asocierea cu persoane juridice romane sau straine, in vederea finantarii si realizarii in comun a unor actiuni, lucrari, servicii sau proiecte de interes public local”.
Autoritatea administraţiei publice locale, urmare a iniţiativelor provenite din sfera iubitorilor de fotbal, a analizat posibilităţile legate de sprijinirea unei echipe de fotbal, care să continue performanţele şi tradiţiile acestui sport, la nivelul municipiului. Un pas important în realizarea acestui proiect l-a reprezentat preluarea prin cesiune de către Municipiul Ploieşti a mărcilor cu sigla “PETROLUL” deţinute de Federaţia Sindicatelor Libere din Petrol, aprobata prin Hotararea Consiliului Local nr. 220/13.07.2009. Prin aceeaşi hotărâre, a fost aprobat şi contractul de licenţă exclusivă de marcă, precum şi un protocol, prin care S.C. “F.C. Petrolul” S.A. Ploiesti şi S.C. “Pieţe şi Hale” S.A. Ploieşti convin să cesioneze/preia în viitor, acţiunile deţinute de echipa de fotbal, în situaţia în care aspectele de natură financiară cu care se confruntă în acest moment S.C. Petrolul vor fi rezolvate definitiv.
Având în vedere interesul comun al celor două entităţi: Municipiul Ploieşti şi S.C. F.C. Petrolul S.A., de funcţionare şi afirmare a echipei de fotbal, reprezentativă pentru Municipiul Ploieşti, este necesară încheierea unui nou acord, ce are ca obiectiv principal finanţarea şi realizarea în comun de acţiuni, servicii şi proiecte de interes public local.
Prin adresa nr. 1024 inregistrata la municipiul Ploiesti in data de 16 ianuarie 2012, domnii Capra Daniel, Capra Alexandru Daniel si S.C. JIF S.R.L. si-au prezentat propunerea de principiu de cumparare a echipei Petrolul Ploiesti. Ulterior, municipiul Ploiesti a inaintat solicitarea mai sus amintita catre S.C. Hale si Piete S.A., precum si catre domnii Luca Liviu, Bercea Florin si Alexandru Eduard, precum si Federatiei Sindicatelor Libere si Intependente Petrol prin adresa nr. 1024/27.01.2012.
Domnii Liviu Luca, Florin Bercea, Alexandru Eduard si Federatia Sindicatelor Libere si Independente PETROM au transmis catre SC Hale si Piete SA acordul privind transferul actiunilor emise de catre SC Fotbal Club Petrolul SA catre domnii Capra Daniel si Capra Alexandru Daniel si SC JIF SRL. Totodata, SC Hale Si Piete SA este de acord ca actiunile emise de catre SC Fotbal Club Petrolul SA si detinute de actionarii semnatari ai Protocolului aprobat prin Hotararea Consiliului Local Ploiesti nr. 220/13.07. 2009 sa fie cesionate, fara aplicarea
sanctiunii cuprinse in art. 8.1. din Protocolul mentionat anterior, catre Capra Daniel, Capra Alexandru Daniel si SC JIF SRL sub rezerva indeplinirii cumulative a urmatoarelor conditii:
– Cesiunea actiunilor emise de catre SC Fotbal Club Petrolul SA sa fie efectuata exclusiv catre Capra Daniel, Capra Alexandru Daniel si SC JIF SRL in termen de 10 zile calendaristice de la data semnarii prezentului Acord;
– Contractul de cesiune a actiunilor sa fie incheiat sub conditia suspensiva a semnarii, in termen de 10 zile calendaristice de la data incheierii contractului de cesiune de actiuni, de catre toate Partile prezentului Acord a unei conventii de novatie a drepturilor si obligatiilor asumate conform Protocolului aprobat prin Hotararea Consiliului Local Ploiesti nr. 220/13.07. 2009 de catre cedentii: Liviu Luca, Florin Bercea, Alexandru Eduard si Federatia Sindicatelor Libere si Independente PETROM catre domnii Capra Daniel, Capra Alexandru Daniel si
SC JIF SRL;
– Semnarea odata cu conventia de novatie a a drepturilor si obligatiilor rezultand din Protocolul aprobat prin Hotararea Consiliului Local Ploiesti nr. 220/13.07. 2009 a unui act aditional la Contractul de cesiune marca aprobat prin Hotararea Consiliului Local Ploiesti nr. 220/13.07. 2009 prin care marcile ce fac obiectul cesiunii de marca sa fie definitive dobandite de catre Municipiul Ploiesti.
Fata de aspectele mentionate, avizam favorabil proiectul de hotarare anexat.
S.C. HALE SI PIETE S.A.
Director General Valentin Spanu
Directia Administratie Publica Juridic – Contencios, Achizitii Publice, Contracte Director executiv, Simona Albu

ACORD

Avand in vedere ca in data de 16.01.2012 dnii. CAPRA DANIEL si CAPRA ALEXANDRU DANIEL si SC JIF SRL au transmis o adresa catre Municipiul Ploiesti prin care acestia si-au manifestat intentia de a cumpara actiunile SC FOTBAL CLUB PETROLUL SA
Avand in vedere Protocolul incheiat la data de 14.iulie 2009 aprobat prin Hotararea Consiliului Local Ploiesti nr.220/13.07. 2009
Art. 1 Partile
Intre:
SC HALE SI PIETE SA, societate comerciala de nationalitate romana, cu sediul in Ploiesti, strada Grivitei, nr. 15, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Prahova sub nr. J29/496/1991, CUI 1356295, reprezentata de Spanu Valentin, in calitate de director general,
Liviu Luca, cetatean roman cu domiciliul in Ploiesti, strada Gheorghe Doja, nr. 23, bl. 34F, et. 8, ap. 15, jud. Prahova identificat cu CI PH 710585, eliberat de SCLEP Ploiesti la data de 13.09.2007, CNP 1530815293111
Bercea Florin, cetatean roman cu domiciliul in Ploiesti, strada Murelor, nr. 8, bl. 13J, et. 4, ap. 13, jud. Prahova, identificat cu CI PH 827976 eliberat de SPCLEP Ploiesti la data de 31.03.2009, CNP 1640414293100
Alexandru Eduard, cetatean roman cu domiciliul in Ploiesti, Aleea Scorusului, nr. 4, bl. 17, sc. A, ap. 14, jud. Prahova, identificat cu CI PH 614163 eliberat de SPCLEP Ploiesti la data de 05.06.2006, CNP 1680127293173
Federatia Sindicatelor Libere si Independente PETROM, persoana juridica romana de drept privat fara scop patrimonial, cu sediul in Ploiesti, Piata Eroilor, nr. 1A, et. 7, jud. Prahova, inregistrata in registrul special tinut la grefa Judecatoriei Ploiesti la pozitia 227/90, cod fiscal nr. _____________, reprezentata prin __________, in calitate de_________
CAPRA DANIEL cu domiciliul in Ploiesti, str. G-ral Eremia Grigorescu nr. 3, Bloc 23, scara C , etaj 3, ap 56 jud. Prahova, identificat cu CI seria PH, 334708 eliberat de Politia Ploiesti la 27.09.2002, CNP 1681014293126
CAPRA ALEXANDRU DANIEL cu domiciliul in Ploiesti, str. G-ral Eremia Grigorescu nr. 3, Bloc 23, scara C , etaj 3, ap 56 jud. Prahova, CI seria PX 048254 eliberat de SPCLEP Ploiesti la data de 25.11.2011, CNP 1931202297259
SC JIF SRL, cu sediul in Sat Gageni, Comuna Paulesti, nr. 896 , jud. Prahova, J29/974/2007, RO 21595017, prin administrator Capra Cristina
Denumiti in continuare “Partea” si/sau Partile, au convenit urmatoarele:
Art. 2. Obiectul Acordului
SC HALE SI PIETE SA este de acord ca actiunile emise de catre SC FOTBAL CLUB PETROLUL SA si detinute de actionarii semnatari ai Protocolului aprobat prin Hotararea Consiliului Local Ploiesti nr. 220/13.07. 2009 sa fie cesionate, fara aplicarea sanctiunii cuprinse in art. 8.1. din Protocolul mentionat anterior, catre CAPRA DANIEL, CAPRA ALEXANDRU DANIEL si SC JIF SRL sub rezerva indeplinirii cumulative a urmatoarelor conditii:
– Cesiunea actiunilor emise de catre SC FOTBAL CLUB PETROLUL SA sa fie efectuata exclusiv catre CAPRA DANIEL, CAPRA ALEXANDRU DANIEL si SC JIF SRL in termen de 10 zile calendaristice de la data semnarii prezentului Acord;
– Contractul de cesiune a actiunilor sa fie incheiat sub conditia suspensiva a semnarii, in termen de 10 zile calendaristice de la data incheierii contractului de cesiune de actiuni, de catre toate Partile prezentului Acord a unei conventii de novatie a drepturilor si obligatiilor asumate conform Protocolului aprobat prin Hotararea Consiliului Local Ploiesti nr. 220/13.07. 2009 de catre cedentii: Liviu Luca, Florin Bercea, Alexandru Eduard si Federatia Sindicatelor Libere si Independente PETROM catre dnii. CAPRA DANIEL, CAPRA ALEXANDRU
DANIEL si SC JIF SRL;
– Semnarea odata cu conventia de novatie a a drepturilor si obligatiilor rezultand din Protocolul aprobat prin Hotararea Consiliului Local Ploiesti nr. 220/13.07. 2009 a unui act aditional la Contractul de cesiune marca aprobat prin Hotararea Consiliului Local Ploiesti nr. 220/13.07. 2009 prin care marcile ce fac obiectul cesiunii de marca sa fie definitive dobandite de catre Municipiul Ploiesti.
Art. 3. Alte clauze
3.1. In cazul neindeplinirii conditiile mentionate la art. 2, Partile convin ca acordul SC HALE SI PIETE SA nu a fost niciodata dat.
3.2. Partile Liviu Luca, Florin Bercea, Alexandru Eduard si Federatia Sindicatelor Libere si Independente PETROM arata ca inteleg sa renunte, in conditiile incheierii contractului de cesiune a actiunilor emise de catre SC FOTBAL CLUB PETROLUL SA cu dnii. CAPRA DANIEL, CAPRA ALEXANDRU DANIEL si SC JIF SRL la aplicarea sanctiunii cuprinse in art. 8.1. din Protocolul aprobat prin Hotararea Consiliului Local Ploiesti nr. 220/13.07. 2009.
Incheiat astazi ____ in __ exemplare

Contract de novatie

Avand in vedere ca in data de 14.07.2009 s-a incheiat un Protocol prin care actionarii SC FOTBAL CLUB PETROLUL SA, respectiv dl. Luca Liviu, dl. Bercea Florin, dl. Alexandru Eduard si Federatia Sindicatelor Libere si Independente PETROM,(denumiti in continuare Vechii Promitenti-vanzatori) si-au asumat obligatia de a vinde intreaga lor participatie la SC FOTBAL CLUB PETROLUL SA, societate comerciala cu sediul in Ploiesti, strada Gheorghe Doja, nr. 41, bl. 46F3, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului Prahova sub nr. J29/270/1999, CUI RO 11655790, catre SC HALE SI PIETE S.A.(denumita in continuare Promitentul-cumparator)
Avand in vedere ca in data de ____________ s-au incheiat contracte de cesiune de actiuni prin care dl. Luca Liviu, dl. Bercea Florin, dl. Alexandru Eduard si Federatia Sindicatelor Libere si Independente PETROM au cesionat intreaga participatie detinuta la capitalul social al SC FOTBAL CLUB PETROLUL SA catre _________________(denumiti in continuare Noii Promitenti-vanzatori)
Avand in vedere ca in data de _________ Consiliul Local Ploiesti, in calitate de actionar unic al SC Hale si Piete SA a fost de acord cu cesiunea actiunilor detinute de Vechii Promitenti-vanzatori catre Noii Promitenti-vanzatori
Vechii Promitenti-vanzatori, Promitentul-cumparator si Noii Promitenti-Cumparatori, intentioneza sa noveze obligatiile Vechilor Promitenti-vanzatori catre Noii Promitenti-vanzatori,
Intre
Liviu Luca, cetatean roman cu domiciliul in Ploiesti, strada Gheorghe Doja, nr. 23, bl. 34F, et. 8, ap. 15, jud. Prahova identificat cu CI PH 710585, eliberat de SCLEP Ploiesti la data de 13.09.2007, CNP 1530815293111
Bercea Florin, cetatean roman cu domiciliul in Ploiesti, strada Murelor, nr. 8, bl. 13J, et. 4, ap. 13, jud. Prahova, identificat cu CI PH 827976 eliberat de SPCLEP Ploiesti la data de 31.03.2009, CNP 1640414293100
Alexandru Eduard, cetatean roman cu domiciliul in Ploiesti, Aleea Scorusului, nr. 4, bl. 17, sc. A, ap. 14, jud. Prahova, identificat cu CI PH 614163 eliberat de SPCLEP Ploiesti la data de 05.06.2006, CNP 1680127293173
Federatia Sindicatelor Libere si Independente PETROM, persoana juridica romana de drept privat fara scop patrimonial, cu sediul in Ploiesti, Piata Eroilor, nr. 1A, et. 7, jud. Prahova, inregistrata in registrul special tinut la grefa Judecatoriei Ploiesti la pozitia 227/90, cod fiscal nr. _____________, reprezentata prin __________, in calitate de_________
Toti in calitate de Vechii Promitenti-vanzatori,
CAPRA DANIEL cu domiciliul in Ploiesti, str. G-ral Eremia Grigorescu nr. 3, Bloc 23, scara C , etaj 3, ap 56 jud. Prahova, identificat cu CI seria PH, 334708 eliberat de ____Ploiesti la 27.09.2002, CNP 1681014293126
CAPRA ALEXANDRU DANIEL cu domiciliul in Ploiesti, str. G-ral Eremia Grigorescu nr. 3, Bloc 23, scara C , etaj 3, ap 56 jud. Prahova, CI seria PX 048254 eliberat de SPCLEP Ploiesti la data de 25.11.2011, CNP 1931202297259
SC JIF SRL, cu sediul in Sat Gageni, Comuna Paulesti, nr. 896 , jud. Prahova, J29/974/2007, RO 21595017, prin administrator Cristina Capra,
Toti in calitate de Noii Promitenti-vanzatori
Si
SC HALE SI PIETE SA, societate comerciala de nationalitate romana, cu sediul in Ploiesti, strada Grivitei, nr. 15, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Prahova sub nr. J29/496/1991, CUI 1356295, reprezentata de _____, in calitate de _____,
Numite in continuare in mod individual „Partea” si colectiv „Partile”
I. OBIECTUL CONTRACTULUI
Obiectul Contractului de novatie il constituie preluarea de catre Noii Promitenti-vanzatori de la Vechii Promitenti-vanzatori a tuturor drepturilor si obligatiilor nascute in favoarea, respectiv in sarcina Vechilor Promitenti-vanzatori, in baza Protocolului inregistrat la SC HALE SI PIETE SA la data de 14.07.2009.
II. ALTE CLAUZE
1. Prin semnarea prezentului contract, Partile isi exprima liber si neconditionat vointa de a nova.
2. Incepand cu data semnarii prezentului contract, Vechii Promitenti-vanzatori sunt inlocuiti in Protocol cu Noii Promitenti-vanzatori.
3. Protocolul ramane valabil si isi produce in continuare efectele, in raport cu Noii Promitenti-vanzatori. Incepand cu data semanarii Contractului de novatie, Promitentul-
cumparator declara ca toate drepturile nascute in favoarea Promitentilor-vanzatori si obligatiile asumate de Promitentii-vanzatori prin Protocol vor fi considerate ca fiind
nascute in favoarea/asumate de Noii Promitenti-vanzatori.
4. Prin semnarea prezentului Contract, Vechii Promitenti-vanzatori declara, in mod ferm si irevocabil, ca, de la data intrarii in vigoare a prezentului contract, renunta la
orice fel de drepturi nascute din Protocol. Noii Promitenti-vanzatori declara ca isi asuma toate obligatiile asumate de Vechii Promitenti-vanzatori in Protocol.
5. Prezentul contract modifica si completeaza corespunzator Protocolul. Noii Promitenti-vanzatori declara ca au luat la cunostinta prevederile Protocolului.
6. Prezentul Contract s-a incheiat in ____ exemplare originale, cate unul pentru fiecare Parte, si intra in vigoare astazi, ______, data semnarii lui.

Vechii Promitenti-vanzatori

Noii Promitenti-vanzatori

Promitentul-cumparator

Act aditional nr. __/______ la contractul de cesiune de marca inregistrat sub nr. 14982/14.07.2009

Avand in vedere ca in data de 14.07.2009 s-a incheiat un Protocol prin care actionarul SC FOTBAL CLUB PETROLUL SA, Federatia Sindicatelor Libere si Independente
PETROM, si-a asumat obligatia de a vinde intreaga participatie la SC FOTBAL CLUB PETROLUL SA, societate comerciala cu sediul in Ploiesti, strada Gheorghe Doja, nr.
41, bl. 46F3, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului Prahova sub nr. J29/270/1999, CUI RO 11655790, catre SC HALE SI PIETE S.A.(denumita in continuare Promitentul-cumparator)
Avand in vedere ca in data de ____________ s-au incheiat contract de cesiune de actiuni prin care Federatia Sindicatelor Libere si Independente PETROM a cesionat
intreaga participatie detinuta la capitalul social al SC FOTBAL CLUB PETROLUL SA catre _________________
Intre
Federatia Sindicatelor Libere si Independente PETROM, persoana juridica romana de drept privat fara scop patrimonial, cu sediul in Ploiesti, Piata Eroilor, nr. 1A, et. 7, jud. Prahova, inregistrata in registrul special tinut la grefa Judecatoriei Ploiesti la pozitia 227/90, cod fiscal nr. _____________, reprezentata prin __________, in calitate de_________
In calitate de Cedent,
Si
Municipiul Ploiesti, cu sediul in Ploiesti, bd. Republicii, nr. 2, jud. Prahova, reprezentat prin dl. Andrei Liviu Volosevici, in calitate de Primar, In calitate de Cesionar
Numite in continuare in mod individual „Partea” si colectiv „Partile”, au convenit incheierea unui Act aditional prin care Contracul de cesiune marca inregistrat sub nr. 14982/14.07.2009 se modifica dupa cum urmeaza:
1. Art. 4 CLAUZE SPECIALE se elimina;
2. Punctele 5.3., 5.4., 5.5., 5.6. si 5.7. din cuprinsul articolului 5 OBLIGATIILE PARTILOR se elimina.
3. Litera b a punctului 6.1. din cuprinsul articolului 6 INCETAREA CONTRACTULUI se elimina.
4. Partile constata ca definitiv dobandite, fara a fi afectate de termene, conditii si/sau alte sarcini, in patrimoniul Municipiului Ploiesti toate marcile ce fac obiectul contractului de cesiune de marca, Federatia Sindicatelor Libere si Independente PETROM nemaiavand nicio pretentie fata de Municipiul Ploiesti.
5. Prezentul Act aditional s-a incheiat in 2 exemplare originale, cate unul pentru fiecare Parte, si intra in vigoare astazi, ______, data semnarii lui.
Federatia Sindicatelor Libere si Independente PETROM