Federatia Romana de Baschet a comunicat astazi componenta grupelor semifinale din cadrul Campionatului National sub 23 de ani. CSU Ploiesti a fost repartizata in prima serie, alaturi de SCM Pitesti, Steaua, Aurel Vlaicu, CSS Unirea Iasi si Magic Champions. Primele 2 clasate din fiecare grupa se califica la turneul final, care va avea loc in luna mai.

CSU Ploieşti a terminat neînvinsă sezonul regulat, cu 9 victorii după tot atâtea jocuri, şi a fost cap de serie la tragerea la sorţi a grupelor semifinale. Formaţia antrenată de Sorin Hartman va da piept, în luna aprilie, la o dată care va fi ulterior stabilită, cu 3 formaţii bucureştene – Steaua, Aurel Vlaicu şi Magic Champions – , cărora li se adaugă SCM Piteşti şi mai vechea cunoştinţă CSS Unirea Iaşi.
În cealaltă grupă au fost reparizate echipele CSS Viitorul Cluj Napoca, Pro Baschet, Phoenix Galaţi, CSS Târgovişte, BC Timişoara şi U Mobitelco. Primele 2 clasate din fiecare serie se califică la faza finală a competiţiei, care se va desfasura in sistem Final Four.

Grupa A: CSU Ploiesti. SCM Pitesti, Steaua, Aurel Vlaicu, CSS Unirea Iasi si Magic Champions
Grupa B: CSS Viitorul Cluj Napoca, Pro Baschet, Phoenix Galati, CSS Targoviste, BC Timisoara şi U Mobitelco

In ceea ce priveste Campionatul National sub 16 ani, CSS Ploiesti face parte din Grupa B la faza semifinala, alaturi de CSU Brasov, U Mobitelco 1, Dan Dacian, CSS Craiova si LPS Pitesti.

www.fcpetrolul.ro