Astra negociaza cu „Vama”, Petrolul nu gaseste antrenor!

Cele doua prim-divizionare ploiestene au ramas „in aer”, la Astra si Petrolul fiind ieri „ziua negocierilor”. Cu succes s-a miscat Ioan Niculae, care a negociat cu Dinu Gheorghe (foto 1), pentru ca acesta sa vina la Ploiesti! „Vama” fusese anuntat, in ultimele zile, pe rand, la Rapid, respectiv Steaua (cu care se spunea ca ar fi si semnat), dar, dupa doua runde de negocieri cu patronul echipei ploiestene, a acceptat sa revina in provincie, dupa „experienta” de la Brasov. Ca variante de antrenor, dupa despartirea de Conceicao, Astra a ajuns si la nume mai putin „cotate”, cum ar fi Bogdan Stelea sau Viorel Moldovan…
La Petrolul, Valeriu Rachita a inceput sa-si dea seama cam cat de dificla este munca de… presedinte. Astfel, tentativele acestuia de a gasi un antrenor au esuat, pe rand, Adrian Ursea, Viorel Hizo, Ion Marin, Maurizio Trombetta, Ioan Andone, Mircea Rednic fiind variantele „discutate si cazute”, astfel ca, pana acum, nu se stie cine va fi antrenor principal, dupa ce el si-a reafirmat intentia de a nu-si retrage demisia (chiar daca, la Piatra Neamt, a stat pe banca!). Astfel, interimatul lui Vali Negoita ar putea continua cu prezenta sa, singur, de aceasta data, pe banca tehnica, la meciul cu FC Brasov de sambata ! Pana atunci, Valeriu Rachita da telefoane, in speranta ca va convinge un antrenor „care se incadreaza in spiritul Petrolului” sa preia penultima clasata din Liga I, cu obiectiv „Salvarea”.

Suporterii au fost la „Ilie Oana”!

Daca la Astra, pe banii nu Niculae, nu „discuta” nimeni, la Petrolul ieri a fost agitatie mare, un grup de suporteri ajungand in biroul lui Rachita (foto 2), pentru a cere socoteala cu privire la situatia echipei. Fara a provoca incidente, acestia au cerut… „demisia”. Care demisie, se vede treaba ca nu este, nici macar ea, usor de gestionat!
Marian DIMA