Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere.
Pe câteva drumuri naţionale care străbat zone montane există mici porţiuni cu zăpadă bătătorită în zona acostamentelor, dar care nu afectează circulaţia. Un oarecare pericol poate apărea pe timpul nopţii, când temperaturile scad, iar apa provenită din zăpada topită pe timpul zilei poate îngheaţa. Amintim câteva dintre aceste drumuri: DN67C în apropiere de Rânca (judeţul Gorj) şi la Şugag (Judeţul Alba), DN18 în zona Borşa, DN7C în apropiere de Piscu Negru, judeţul Argeş, iar în judeţul Covasna DN13E Zagon – Barcani şi DN2D, în zona Ojdula, pe porţiunile nemodernizate.
Vremea frumoasă de astăzi favorizează deplasările automobilistice pe distanţe mari. Suprafaţele de rulare uscate permit deplasarea cu viteză sporită, însă nu trebuie uitat faptul că viteza este o cauză principală de producere a accidentelor grave de circulaţie. De aceea, recomandăm automobiliştilor să fie prudenţi pe şosele. Viteza moderată permite controlul autovehiculelor şi, pe cale de consecinţă, evitarea unor tragedii.