Abia in data de 12 aprilie echipa de handbal feminin CSM Ploiesti va mai disputa un meci oficial, in Liga Nationala.
Avand in fata o perioada prelungita de pregatire, antrenorul handbalistelor de la CSM , Gigi Ionescu, a stabilit programul primelor trei partide amicale pe care echipa le va disputa in aceasta pauza competitionala, cauzata de activitatile echipei nationale.
Astfel, vineri, de la ora 16.30, la Bucuresti, CSM Ploiesti va juca un meci de verificare impotriva formatiei Rapid- care evolueaza in Divizia A.
Apoi, saptamana viitoare, CSM Ploiesti va bifa „o dubla” in compania unei grupari bune din Liga Nationala- Corona Brasov. Ambele partide contra formatiei antrenate de Mariana Tarca vor avea loc la Plopeni. Primul joc se va disputa marti, 3 aprilie, de la ora 18.00, pentru ca a doua partida sa aiba loc o zi mai tarziu, de la ora 11.00.
„Sunt foarte importante aceste jocuri pentru ca ne ajuta sa intram intr-un ritm care sa ne permita sa atingem o forma sportiva buna la meciul de la Constanta (n.n- din 12 aprilie). Nu vor fi simple meciuri amicale, asa, ca sa fie la numar, ci vor fi meciuri in care vreau sa aratam ca o echipa unita si in care sa diminuam numarul mare de ratari din jocul de atac. Am preferat sa jucam contra Coronei Brasov, una dintre echipele bune, pentru ca un adversar redutabil in meciurile de verificare iti pune probleme si te obliga sa ai un nivel de joc ridicat. Ne asteapta un final de sezon de foc si nu avem voie sa ne mai clatinam pe picioare”, ne-a declarat Gigi Ionescu.
Edi MOLDOVAN