Nemultumita de parcursul echipei, conducerea Astrei Ploiesti a pregatit un „set” de amenzi pentru jucatori, conform regulamentului, singura sanctiune posibila fiind diminuarea cu 25% a contractului. Primul care a fost „executat” este unul dintre jucatorii la care s-a renuntat, Rui Miguel (in foto), acesta fiind „scos din lot” inca de la venirea lui Mircea Rednic. Miguel s-a dovedit a fi o noua „teapa profesionista” trasa lui Ioan Niculae de Mario Branco si Toni Conceicao „cu complici”, jucatorul venit din Rusia, de la FK Krasnodar, fiind mult sub ceea ce se astepta de la el, mai ales in raport cu contractul fabulos pe care-l primea, unul la nivelul platit de primele trei clasate din campionatul nostru. Dupa Rui Miguel, pe masa Comisiei de Disciplina a LPF vor urma si alte „dosare” cu fotbalisti ai Astrei, care vor beneficia de acelasi „tratament”.

Au umilit „cainii rosii”

In primul meci din cadrul turneului semifinal de la Vaslui, echipa de juniori E (nascuti dupa 1 ianuarie 2001) a clubului Petrolul Ploiesti a invins fara drept de apel pe Dinamo Bucuresti. Jucatorii antrenati de Iulian Cojocaru au invins cu scorul de 5-1, toate reusitele prahovenilor fiind izbutite de golgheterul echipei, atacantul Iulian Ilie. Urmatorul meci il vor disputa astazi, de la ora 11.30, in compania formatiei LPS Galactic Buzau, urmand ca maine sa se dueleze cu localnicii de la Sporting Vaslui, partida care va incepe tot de la ora 11.30. Trebuie precizat si faptul ca formatia de primul loc va disputa finala juniorilor E, programata pe 8 iunie.

Astazi, finala zonala la juniorii D

Miercuri si joi, echipa de juniori D (nascuti dupa 1 ianuarie 1999) a clubului Petrolul a participat la etapa de zona, desfasurata pe terenul secund din cadrul Complexului Sportiv Nicolae Dobrin din Pitesti. In primul meci, elevii antrenorului Claudiu Toader au invins cu scorul de 3-1 pe CSS Alexandria, iar aseara (dupa inchiderea editiei noastre) au disputat revansa acestei partidei. Daca au reusit sa castige si acest duel, atunci astazi, de la ora 10.00, vor juca finala competitiei, cu una dintre echipele din cealalta grupa: ACS Berceni, CS Zmeii Ogrezeni sau FC Arges.

Astra III Ploiesti s-a impus in restanta

Intr-un joc restant din etapa a XXVII-a a Ligii A Prahova, formatia Astra III Ploiesti a reusit sa castige clar disputa cu Unirea Urlati, cu scorul de 4-0. La pauza, tabela de marcaj era imaculata, astfel ca ploiestenii au facut spectacol in actul secund, prin golurile marcate de Daniel Hoprich (minutele 49 si 52), Mircea Blaga (64) si Alberto Muscalu (76). In urma acestui rezultat, Astra III a urcat pe pozitia a 8-a a clasamentului, cu 43 de puncte, in timp ce Urlatiul si-a mentinut locul al 10-lea, cu 41 de puncte. Partida s-a desfasurat pe terenul secund al stadionului Prahova si a fost arbitrata de Mihai Amoraritei, Nicolae Iosif si Dragos Pantilie (toti, din Campina). Observatorul intalnirii a fost ploiesteanul Radu Vasile.

Grupaj realizat de Cristi DAMIAN si Marian DIMA