Politistii din Baicoi au fost sesizati joi, 28 iunie a.c., prin numarul unic 112, ca un barbat in varsta de 73 de ani, din localitatea Cocorastii Mislii, a fost gasit mort, la marginea unei paduri.
In urma sesizarii, a fost alcatuita o echipa operativa, care s-a deplasat in padurea Teis, din Cocorastii Mislii, iar la marginea acesteia a fost gasit cadavrul unui barbat in varsta de 73 de ani, peste care era cazut un trunchi de copac.
Din primele cercetari ale politistilor a reiesit ca, in cursul diminetii zilei de joi, barbatul a plecat singur in padure, anuntandu‑si rudele ca vrea sa adune ciuperci. Vazand ca nu se mai intoarce la domiciliu, nora lui si mai multi vecini au plecat sa-l caute in padure. Seara, a fost gasit mort !
Din verificari a reiesit ca S. Ion a taiat un copac cu toporul, moment in care peste el a cazut un alt trunchi de copac care era sprijinit pe copacul taiat si l-a strivit. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Prahova in vederea efectuarii necropsiei.
Cercetarile sunt continuate sub coordonarea Parchetului, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor producerii decesului.
(F.T.)