Petrolul Ploiesti a invins greu echipa din liga regionala austriaca SV Seekirchen, scor 4-3, in primul amical disputat in cantonamentul din Austria.
Scorul a fost deschis de Grozav, in minutul 7. Jucatorul venit de la Universitatea Cluj a reușit dubla, in minutul 30. Mihai Roman a inscris golul de 3-0 in minutul 65. 3 minute mai tarziu, Mayr a redus din diferența, iar dupa inca 3 minute Sebastian a inscris si el pentru Seekirchen. Mihai Roman a reușit și el dubla, cu 7 minute inainte de final, și același Mayr a redus pentru ultima data din diferența. Scor final: 4-3 pentru Petrolul.
Echipa galben-albastra a inceput in formula Valincius – Neag, Galamaz (cpt), Achim, Guilherme – Cojocnean, Mustivar, M. Cristescu, Ad. Cristea – Oprita, Grozav.

„Sunt multumit dupa 3 saptamani si jumatate. A fost un meci bun, cu multe ocazii, dar avem probleme in aparare. De asta sunt bune meciurile de pregatire. Nu sunt normale caderile astea. S-a vazut o diferenta intre prima si a doua repriza. Sunt obositi toti jucatorii, dar vor fi odihniti la startul sezonului. Nu sunt multumit pe zona centrala a apararii, de aceea vom mai aduce jucatori. Nu mai exista doua grupuri, toti fotbalistii joaca la Petrolul acum”, a spus Rednic la DolceSport.