Dinamo pierdut la Astra, 0-1, după un meci în care gazdele au dominat de la un capăt la altul şi au ratat mai multe ocazii mari.
Ivanovski a ratat incredibil deschiderea scorului, din doar 4 metri (6). Curtean a avut o sclipire în minutul 31. Şi-a preluat excelent mingea pe langă un adversar, a pătruns în careu, dar a întarziat centrarea şi gazdele au recuperat balonul.
Koulibaly a lăsat pe Dinamo în 10, fiind eliminat pentru un cot aplicat lui Ivanovski (49). În minutul 73, s-a restabilit egalitatea numerică. Distefano a primit al doilea galben şi a fost eliminat, dar dinamoviştii tot nu s-au trezit.
Bukari a scăpat singur cu Naumovski şi a trimis în bară, oaspeţii scăpau iar cu mare noroc (83). Fatai a fost faultat în careu de Grigore, iar Tembo a executat penalty-ul şi a adus victoria pentru Astra.

„Nu se poate ca o echipă cu istoria lui Dinamo să fie dominată în aşa hal. Să faci tactica doar defensiv şi în rest să nu joci nimic! Cu ce ajută acest antrenor Bonetti fotbalul românesc? E o ruşine ce joacă el! În schimb e arogant, ne ia la mişto, chiar n-are pic de jenă? Are şi el o idee de a promova tinerii, e bună, dar trebuie să fie şi de valoare, nu poţi promova 100 de copii. Nu se poate aşa ceva! Ei ne-au dominat la jocul karate azi, cu coate în gât, împingeri, faulturi, nu au construit ci au distrus, asta a fost preocuparea lor”,a declarat Mulţescu dupa meci.