• Accesul ambulantelor in curtea unitatii spitalicesti va fi mult mai usor

Reprezentantii Consiliului Judetean Prahova au anuntat, ieri, ca accesul catre intrarea in Spitalul Judetean Ploiesti va fi imbunatatit, in acest sens urmand sa inceapa lucrarile pentru amenajarea parcarii de langa Unitatea de Primiri Urgente.
Investitia, finantata de Consiliul Judetean Prahova, este in valoare de 150.000 de lei si va consta in amenajarea actualei parcari pe o suprafata de 1.730 mp, pentru personalul spitalului.
Pe de alta parte, se are in vedere si amenajarea accesului in incinta Unitatii de Primiri Urgente pentru o fluidizare a traficului si deblocarea accesului ambulantelor in si din incinta spitalului, mai ales in timpul urgentelor.
In prezent, accesul ambulantelor si al masinilor speciale in incinta unitatii se efectueaza cu dificultate si cu blocaje din cauza aglomeratiei produse de autoturismele stationate si parcate in preajma spitalului atat de catre proprietarii locuintelor din zona Gageni, cat si de catre persoanele aflate in vizita la bolnavii internati.
Pe langa avantajele evidente pe care le va aduce, amenajarea acestei parcari va fi un pas important si pentru realizarea unei noi arhitecturi urbanistice a zonei respective, aproape de intrarea in municipiul Ploiesti.
V.STOICA