Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (12.15) nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia blocată din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore de fluenţă pe principalele artere.
Pe DN7, în judeţul Arad, în vederea executării unor lucrări la un pasaj de trecere la nivel cu calea ferată, circulaţia este întreruptă la kilometrul 540+248 de metri, între localităţile Tudor Vladimirescu şi Arad. Traficul rutier se desfăşoară deviat, din localitatea Tudor Vladimirescu – pe DJ682C – DJ709 – de unde se iese în Centura NV Arad.
Semnalăm că în judeţul Timiş, pe DN6 Izvin – Remetea Mare, se efectuează lucrări de realizare a sensului giratoriu care va asigura legătura între DN6 (km. 540+710 metri) şi Autostrada Timişoara – Lugoj, lot 1, prin intermediul drumului de legătură DN6F. În cursul zilei de astăzi, între orele 09.00 şi 14.00, se realizează lucrări pe calea întâi de circulaţie, iar între orele 14.00 şi 20.00, pe celălalt sens.
Informăm, de asemenea, că pe DN1 Braşov – Ploieşti, la Posada (kilometrul 115+350 metri), un podeţ este în reparaţii, iar traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ. În această zonă circulaţia rutieră este uşor îngreunată.